Mensen die Coca Cola drinken, wat vinden jullie van deze ontdekking?

Zie link. . .

http://www.yidio.com/coca-cola-bug-cochineal-has-finally-shown-up-dont-you-know-made-from/id/3951960052

Toegevoegd na 1 uur:
De kleur van van dit drank wordt met dit beesten gedaan.
( cochineal )

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben niet verbaasd dat er een keer iets mis gaat in de cola productie. Als je weet hoe veel flesjes/blikjes cola er per uur worden geproduceerd, dan is het niet zo verbazingwekkend dat bij de ingredienten een keer iets verkeerds is meegekomen. In de voedsel industrie worden hoge eisen gesteld aan de organisatie, schoonmakers, productiemachines, etc. om te voorkomen dat er muizen in een brood worden meegebakken, dat er ongedierte in eten terecht komt. Dat betekent niet dat het nooit kan voorkomen: dat is het risico dat altijd bestaat.

ik word er niet warm of koud van, en zal er geen slokje cola minder om drinken. ik heb op de canarische eilanden deze luizenplantages gezien, daar werd me uitgelegd dat de kleurstof van deze luizen in heel veel dingen wordt gebruikt, zoals bijvoorbeeld in lippenstift.

Wat een onzin... Nep verhaal.

ach tomatensoep krijgt in sommige gevallen ook een rode kleur door luisjes cochenille

Bronnen:
http://www.fooddata.nl/fooddata/index/ingr...

Ik ben en blijf een grootverbruiker vann Coca Cola... Ik ben ook geen minder vlees gaan eten, nadat ik eens een kies had gebroken op een flinke schroef die in dde marinade verwerkt zat... En daarbij komt dat je gewoon niet wilt weten hoe veel geur, kleur en smaakstoffen op een vergelijkbare manier worden gemaakt...

Zoveel dingen worden met dieren gekleurd. Daarnaast: De mens in een carnivoor. Voorbeeld: Rode M&M's worden gekleurd met luizen. Daarnaast weet je niet of het filmpje echt is, of dat iemand het nagemaakt heeft.

Kan er niet mee zitten,desnoods giet ik m'ncola eerst door een luizenkam! En daarbij,wat niet weet,wat niet deert! Het is trouwens geen ontdekking,maar een uitvinding.

Niet echt een fijn gedachte om te weten dat wat je drinkt/eet, er luizen in verwerkt zijn. Het zit ook in wicky aardbei en in rode m&m's http://www.museumkennis.nl/nnm.dossiers/museumkennis/i003146.html http://nl.wikipedia.org/wiki/Karmijn

Het feit dat er bacterien en luizen gebruikt worden voor de effectiviteit en kleur van ons voedsel is niet nieuw! Wat dacht je van pro-biotica? En ook fristi wordt gekleurd met een luisje...... De keuringsdienst van Waarde (RVU) heeft hier al meerdere leuke afleveringen over gemaakt. Je kunt ze via internet vinden.

Kan heel goed kloppen.. Rode m&m worden ook van een bepaalde rode kever ofzo gemaakt. Weet niet precies waar dat stond, maar goed cola is gewoon lekker:)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100