Kun je kuipjes van boter gebruiken om bijvoorbeeld pastasaus in te vriezen?
Goedendag Allemaal, misschien ene gekke vraag maar kun je kuipjes van boter gebruiken om bijvoorbeeld pastasaus in te vriezen?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen over Eten & Drinken. Specifieke vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de subcategorieën.
Goedendag Allemaal, misschien ene gekke vraag maar kun je kuipjes van boter gebruiken om bijvoorbeeld pastasaus in te vriezen?
Van sommige alcoholische dranken moet je het glas in één keer leegdrinken, zo is het gebruik. Waarom of hoe is dit gebruik ontstaan? Het lijkt een commerciële overweging om meer drank te verkopen, maar is dat ook zo?
Ik heb volle flesjes maar over datum. Kun je deze zo inleveren of eerst leeggieten?
Ik heb pijnboompitten in een pot bewaard. Nu zijn ze zacht en na roosteren blijven ze zacht.
Wat kan ik doen, behalve weggooien?
ze verkopen van die blikjes groente van Bonduelle in de supermarkt. maar elke keer als ik langs die schappen kom dan valt me op hoe belachelijk klein deze blikjes zijn in werkelijkheid. ik zie hier geen enkele toepassing voor. een bepaald kleine hoeveelheid zit hierin, dus om een zo een blikje door de salade te doen : zelfs dat lijkt me al (veel) te weinig voor een normaal huishouden. je hebt ze dus niet alleen met mais maar ook met sperzieboontjes, nu vind ik het al een hele prestatie om eerlijk te zijn als men ook maar een normaal van grootte sperzieboon in een zo een klein blikje gepropt krijgt in zijn geheel. die schappen hiermee lijken ook nog eens niet echt in trek, ze zijn altijd vol en alle andere producten met 'normalere' hoeveelheden lijken het beter te doen, die schappen zijn duidelijk leger. dus ik vraag me af waarom doet Bonduelle dit ? is hier een reden voor ?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing