Hoe snijd je een bruidstaart/trouwtaart?
Ik heb me eigenlijk altijd al afgevraagd, hou snijd je nou zo'n drie-laagse bruidstaart/trouwtaart?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen over Eten & Drinken. Specifieke vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de subcategorieën.
Ik heb me eigenlijk altijd al afgevraagd, hou snijd je nou zo'n drie-laagse bruidstaart/trouwtaart?
Ik kook elke zaterdag en elke zondag twee eitjes voor ons ontbijt. Altijd op dezelfde manier, altijd in hetzelfde pannetje.
De ene keer zitten er na afloop behoorlijk veel kleine ronde vlekjes kalkaanslag op de bodem van de pan, de andere keer heel weinig, soms zelfs geen.
Waarom verschilt dat zo van keer tot keer?
(Inductiekookplaat, voor het geval dat van belang is.)
(Gelukkig gaan de kalkvlekjes heel makkelijk weg als ik direct na het koken een schuursponsje over de bodem van de pan haal.)
Vaak lees je op de verpakking een product dat in de oven verwarmd moet worden, dat de oven eerst voorverwarmd zou moeten worden.
Maar niet staat erbij hoe lang je moet voorverwarmen?
Het ziet er ongeveer zo eruit op de afbeelding. Het gaat om gevriesdroogde aardbeien met chocolade coating. Ik heb het ooit gekocht bij de AH of JUMBO maar kan het niet meer vinden.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing