Wie heeft er een snel middel tegen diepe kloven in de voeten. Lopen doet erg pijn.

Heb van alles geprobeerd nu bezig met glycerine maar blijft heel pijnlijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

zelf gebruik ik ambachtcreme, en bij dagelijks insmeren voor het slapen heeft het mij erg geholpen. intratuin en bloemisten verkopen het vaak wel

Middelen met salicylzuur verweken het bovenste laagje van de huid waardoor dit loslaat; hierdoor verdwijnt schilfering. Het zorgt ook dat de normale groei van de huid wordt gestimuleerd. Dit werkt vooral goed bij (eeltige) plekken waarin door droogte kloven zijn ontstaan. De eeltlaag wordt weer soepel, de kloven genezen omdat de huid door de toegenomen soepelheid weer kan dichttrekken. Als zalf, crème of gel met salicylzuur met regelmaat wordt gebruikt, wordt bovendien voorkomen dat de huid verder uitdroogt en daarmee het ontstaan van kloven voorkomen, bijvoorbeeld Salicylzuur Zalf en Salicylzuur gel 6%, verkrijgbaar bij de apotheek.

Wat ik doe is met een vijl er overheen vijlen.Dit kan je gewoon doen en doet geen zeer.En verder goed schoon houden en ik vet houden.

Wellicht is het beter een pedicure te bezoeken. Niet alleen voor het probleem nu, maar ook voor tips hoe je het in de toekomst kan voorkomen. Heb je ook geprobeerd de voeten dik in te smeren voor het slapen gaan en dan katoenen sokken eroverheen aantrekken?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100