Ga naar de inhoud

Opgebiecht: Janine (35) deelde het bed met de makelaar

Update:
Opgebiecht: seks met de makelaar

Janine (35) is een aantrekkelijke vrouw met donkerbruin lang haar, weinig make-up, een goed figuur en werkzaam als leidinggevende bij een ICT-software ontwikkelaar. Ze is op zoek naar een leuk appartement in Amsterdam om te kopen. Een zoektocht die niet makkelijk is, totdat er een onverwachts avontuur op haar pad komt.

Huizentour in Amsterdam

Op een stralende ochtend, stapte Janine met kloppend hart in haar mooie snelle, lease auto. De dag stond in het teken van huizen, maar ze wist nog niet dat deze zoektocht meer voor haar in petto had dan alleen muren en vloeren.

Terwijl de sleutels van haar auto in het contactslot klikten, voelde ze een mix van opwinding en zenuwen. Een van de 3 huizen die ze vooraf goed geselecteerd had, wilde ze graag kopen.

Het was de dag waarop haar zoektocht naar een nieuw thuis een onverwachte wending zou nemen. De makelaar die haar door deze huizentour zou leiden, opende niet alleen de deuren naar potentiële woningen maar ook naar het onbekende avontuur van haar leven.

De ontmoeting met Daniel, de makelaar

Bij het eerste huis aangekomen, stapte Janine uit haar auto en werd begroet door een charmante man met een zelfverzekerde glimlach: Daniel, haar makelaar. Zijn groene ogen sprankelden met professionaliteit en iets meer. Een vonk van onbekendheid die haar nieuwsgierig maakte. Daniel droeg een perfect zittend pak, wat hem goed stond.

De eerste bezichtiging

Het 1e appartement op Janine’s lijst bevond zich in het hart van Amsterdam, omgeven door schilderachtige grachten en historische architectuur. De gevel van het gebouw straalde een klassieke charme uit, met zijn bakstenen muren en sierlijke ramen die uitkeken op de levendige straat beneden.

Bij het betreden van het appartement werden Janine en Daniel begroet door een warme gloed van natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomde. De houten vloeren kraakten zachtjes onder hun voeten terwijl ze de woonkamer binnenliepen. De ruimte was smaakvol ingericht met eigentijdse meubels die perfect pasten bij de karakteristieke kenmerken van het pand.

In de keuken rook het naar versgemalen koffie en kruiden. Een moderne keuken met marmeren werkbladen en glanzende apparatuur bood niet alleen een functionele ruimte, maar ook een plek waar toekomstige culinaire avonturen zouden plaatsvinden. Janine was onder de indruk van deze mooie keuken met aangrenzende woonkamer.

Janine haar outfit

Speciaal voor deze bezichtiging had ze een zakelijke outfit aan. Ze droeg een lichtblauwe blouse met subtiele bloemenmotieven, gecombineerd met een perfect passende zwarte pantalon.

Terwijl ze door de woonkamer liep, bewoog Janine met een gracieuze vastberadenheid. Haar blikken gleden over de ruimte, op zoek naar details die haar zouden vertellen of dit appartement echt haar nieuwe thuis kon worden. Ze stond even stil bij het grote raam, waar het zonlicht haar gezicht zacht streelde, en nam de tijd om het uitzicht op de Amsterdamse grachten in zich op te nemen. In de tussentijd gluurde Daniel naar Janine haar mooie billen.

In de keuken

Ze draaide zich daarna om en liep terug naar de keuken. In de keuken veranderde de sfeer. Janine, geïntrigeerd door de heerlijke aroma’s, bewoog zich met nieuwsgierigheid en enthousiasme door de ruimte. Terwijl Daniel en zij spraken over de keukenapparatuur en de indeling van het appartement, voelde ze de sensuele spanning tussen hen groeien. De gesprekken gingen verder dan de kenmerken van het appartement; er ontstond een connectie die zelfs de meest alledaagse details, zoals de keuken, omtoverde tot een podium voor iets onverwachts en opwindends.

Terwijl ze spraken, merkteJanine op hoe Daniel haar met een zekere intensiteit aankeek. Ze sloeg haar benen over elkaar terwijl ze op een barkruk in de keuken zat, en Daniel, geheel onbewust van zijn acties, stond dichterbij dan strikt noodzakelijk.

De vonk tussen Janine en de makelaar was voelbaar

Terwijl de gesprekken zich verplaatsten naar meer persoonlijke onderwerpen, werden hun glimlachen breder en hun blikken intenser. De vonk tussen hen was voelbaar. Onopvallende aanrakingen, zoals Daniel die haar een kopje koffie aanreikte en hun vingers kort elkaar raakten, leken meer te betekenen dan eenvoudige beleefdheid.

De sfeer van het flirten was subtiel maar onmiskenbaar aanwezig, een dans van woorden en blikken die verder ging dan de grenzen van een gewone huizenbezichtiging. Janine en Daniel bevonden zich op het dunne koord tussen professionaliteit en persoonlijke interesse, waarbij elke glimlach en elke aanraking de opbouwende spanning van een onverwacht liefdesspel leken te dragen.

Terwijl ze aan de keukentafel stonden, deelden Janine en Daniel onbewust meer persoonlijke details. Daniel vertelde over zijn passie voor kunst en hoe hij genoot van lange wandelingen langs de grachten van Amsterdam. Janine luisterde aandachtig, haar ogen vastgeklonken aan de zijne terwijl ze op haar lip beet. Ze voelde een oprechte nieuwsgierigheid naar de man achter de makelaar.

Een zacht briesje streek door het open raam, waardoor een speelse lok van Janine haar opgestoken haar losraakte en op haar gezicht terechtkwam. Daniel, bijna instinctief, bracht zijn hand omhoog en streek de lok achter haar oor, zijn vingers zachtjes haar huid beroerend. Janine haar adem stokte voor een moment, terwijl hun blikken elkaar vasthielden in een moment van onuitgesproken opwinding.

Lees ook opgebiecht: de onverwachte ontmoeting in Amsterdam.

Een beetje dichterbij

Janine deed haar blouse een paar knoopjes verder open. Daniel deed nog een stapje dichterbij, zijn kruis tegen het been aan van Janine. Ze voelde dat hij heel stevig werd. Janine had een rode gloed op haar gezicht en haar hart klopte razendsnel. 

Ze wachtte even tot ze zich weer verstaanbaar kon maken zonder te hijgen. “Daniel,” begon ze aarzelend terwijl ze naar de gang knikte, “zou het mogelijk zijn om ook de slaapkamer te bezichtigen? Ik ben benieuwd naar de sfeer en de grootte ervan.”

Daniel, die de verandering in dynamiek opmerkte, glimlachte en antwoordde met een speelse twinkeling in zijn ogen: “Natuurlijk, Janine. De slaapkamer is een belangrijk deel van het huis, en ik begrijp dat je een compleet beeld wilt hebben. Laten we daar naartoe gaan.”

De slaapkamer in met de makelaar

Terwijl ze de slaapkamer naderden, bleven hun blikken elkaar vasthouden, en er hing een onuitgesproken verwachting in de lucht. Het was meer dan een eenvoudige bezichtiging; het was een stap naar een intiemere verkenning van de ruimte, en misschien ook wel van elkaar.

Janine keek rond terwijl ze in het midden van de kamer stonden, haar blikken die van de inrichting naar Daniel zijn kruis gleden. Het was alsof de slaapkamer zelf getuige was van hun groeiende connectie.

Wat voel jij als je in deze kamer staat?

Daniel, met een lichte blos op zijn wangen, knikte instemmend. “Ja, het is een ruimte die uitnodigt tot ontspanning en rust. Het is belangrijk dat een slaapkamer een plek is waar je je echt thuis voelt. Het gaat ook over het gevoel dat je hebt wanneer je binnenstapt. Wat voel jij als je in deze kamer staat?”

Janine keek hem diep in de ogen, haar stem iets zachter. “Als ik hier sta, voel ik de mogelijkheden”. Haar ogen vonden die van hem en er ontstond een ondeugende vonk in haar blik, een stille uitnodiging die niet in woorden werd uitgedrukt.

“Daniel,” zei Janine met een zachte, verleidelijke glimlach terwijl ze dichterbij kwam, “ik denk dat we deze kamer pas echt kunnen ervaren als we ons volledig op ons gemak voelen. Wat denk je ervan als we het wat informeler maken?”

Daniel, gevangen door de magnetische aantrekkingskracht van haar woorden, knikte lichtjes. “Ik sta open voor suggesties,” antwoordde hij met een speelse twinkeling in zijn ogen.

Ze liet haar vingers zachtjes over de stof van zijn overhemd glijden. “Misschien kunnen we ons wat meer op ons gemak voelen als we wat minder kleding dragen,” fluisterde ze, haar stem gevuld met belofte. “Wat denk je ervan als je je das en overhemd uitdoet?”

Daniel, overmand door de opbouwende intensiteit van het moment, glimlachte lichtjes en knoopte zijn stropdas langzaam los. Janine keek toe met een mengeling van bewondering en verlangen terwijl de sfeer in de kamer veranderde. De kledingstukken die op de grond vielen, waren niet alleen symbolisch voor hun toenemende intimiteit, maar ook voor de grensverleggende connectie die tussen hen ontstond.

Hoogtepunt van de bezichtiging

De omhelzing die volgde, was als een dans van lichamen die elkaar ontmoetten, een intieme choreografie van aanrakingen die hun connectie verdiepte. Ze lieten zich naakt vallen op het grote 2-persoons bed met een super zacht matras. Janine nam de leiding en ging bovenop hem zitten en liet zijn harde pik vloeiend, zonder enige moeite in haar glijden. Ze bewoog langzaam, kreunend van genot. Daarna rolden ze om in de missionaris positie. Langzaam duwde ze haar heupen omhoog, en hield hem nog steviger vast aan zijn billen. Daniel nam de leiding over en penetreerde haar eerst langzaam en daarna steeds sneller en harder. Samen probeerden ze diverse standjes tot ze allebei een heerlijk orgasme hadden als toppunt van deze bezichtiging.

Na die intense bezichtiging van het 1e appartement in Amsterdam, besloot Janine de andere 2 huizen niet meer te bezichtigen. De vonk tussen haar en Daniel had de zoektocht naar vastgoed overtroffen, en het appartement waarin hun connectie was ontstaan, voelde als de plek waar ze thuishoorde.

Daniel is inmiddels niet alleen haar makelaar. Hij komt regelmatig langs ‘om te kijken of alles nog naar wens in haar nieuwe appartement en vooral in haar slaapkamer’.

*namen en foto zijn gefingeerd

Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Meer over: