Ga naar de inhoud

Opgebiecht: De onverwachte Amsterdamse ontmoeting

Update:
Opgebiecht Amsterdam 18+

Marc (37) is geboren in Eindhoven en voor zijn carrière verhuisd naar de hoofdstad. Die ene onverwachte ontmoeting in Amsterdam bleek een grote verrassing. 

Sinds 2 jaar is Marc werkzaam op een advocatenkantoor in het centrum van Amsterdam en erg succesvol. Door het vele werken kwam het er niet van om de hoofdstad goed te verkennen.

Amsterdam ontdekken

Op een kille herfstavond in Amsterdam, na een lange dag op kantoor, besloot Marc daarom een wandeling te maken door de beroemde straten van de stad. Terwijl hij door de bruisende straten liep, liet hij de kleurrijke lichten en het nachtleven van de stad op zich inwerken. Zijn gedachten dwaalden af terwijl hij de smalle grachten en karakteristieke gevels bewonderde.

Een wandeling door de Rosse Buurt

Na een tijdje kwam Marc terecht in de buurt die berucht was: de Rosse Buurt. Hij had nooit veel belangstelling gehad voor de verleidingen die deze wijk te bieden had, maar de nieuwsgierigheid bracht hem ertoe om er eens doorheen te lopen. De neonlichten weerkaatsten op de natte kasseien en de sfeer was doordrongen van mysterie.

Terwijl Marc langzaam door de straten slenterde, viel zijn oog op een vrouw die alleen op een bankje zat, met een lange jas en een stijlvolle hoed op, die haar gezicht een beetje bedekte. De vrouw keek op naar Marc die voorbij liep. Haar ogen glinsterden in het felle licht, en ze leek anders dan de andere vrouwen in de buurt. Marc was gefascineerd en besloot om terug te lopen en dichterbij te komen. “Goedenavond,” met een Eindhovens accent, begroette hij haar beleefd.

De vrouw keek op en glimlachte vriendelijk. Haar stem klonk warm en uitnodigend. “Goedenavond. Het is een mooie avond, nietwaar?” Marc knikte. “Ja, dat is het zeker. Mag ik hier even zitten?”  De vrouw knikte en klopte op het bankje naast haar. Marc nam plaats en begon een gesprek met haar. Ze bleek een interessante gesprekspartner te zijn en vertelde over haar leven in Amsterdam, haar passies en haar dromen. Marc vertelde dat hij pas kort in Amsterdam woont en eigenlijk uit Brabant komt. De vrouw gniffelde een beetje. 

Het gesprek ging verder in een café

Na een tijdje stelde Marc voor om samen iets te gaan drinken in een nabijgelegen café. De vrouw stemde toe, en ze liepen zij aan zij naar de dichtstbijzijnde gelegenheid. Terwijl ze binnenkwamen, keken enkele mensen hen verbaasd aan, maar Marc schonk er weinig aandacht aan.

Ze gingen aan de bar zitten en bleven praten. Marc was gefascineerd door haar charme en elegantie. Wat een sexy dame was dit!

De vrouw, die zichzelf alleen als Anna had voorgesteld, vertelde verhalen die hem deden lachen en nadenken. Hij voelde zich meer op zijn gemak dan ooit. Want in Brabant is de sfeer altijd heel gemoedelijk, iedereen praat met iedereen. Dat had hij door zijn drukke baan gemist.

Marc raakte steeds meer opgewonden

Naarmate de avond vorderde, merkte Marc dat hij zich steeds sterker tot Anna aangetrokken voelde. Hij besloot om de avond een vervolg te geven en vroeg haar om samen een hotelkamer te nemen.

Anna glimlachte opnieuw, maar deze keer was er een mysterieuze blik in haar ogen. “Marc,” zei ze zacht, “er is iets dat ik je moet vertellen, voordat je te diep in dit avontuur duikt.” Verbaasd keek Marc haar aan, in afwachting van wat ze te zeggen had.

Anna blijkt een geheim te hebben

Anna aarzelde even en ademde diep in. “Ik ben eigenlijk een high-class prostitué,” bekende ze. “Ik was eigenlijk niet aan het werk vandaag, maar vond onze ontmoeting erg aangenaam en bijzonder.”

Marc voelde een golf van verwarring en verbazing over zich heen spoelen, maar hij wist ook dat hij niet zomaar kon oordelen. Hij had nog nooit eerder contact gehad met een dame van lichte zeden. Anna was eerlijk geweest over haar situatie en haar gevoelens, en hij had een mooie avond met haar doorgebracht. Hij glimlachte en zei: “Anna, je bent nog steeds dezelfde persoon met wie ik deze geweldige avond heb doorgebracht. Laten we doorgaan met deze ontmoeting, en laten we zien waar het ons naartoe brengt.”

Anna lachte opgelucht en knikte. De 2 besloten om hun avond voort te zetten en te genieten van elkaars gezelschap, wetende dat ware verbinding niet altijd afhankelijk is van een verwachtingspatroon. 

De spanning steeg op weg naar het hotel

Op weg naar de hotelkamer konden ze niet van elkaar afblijven. Marc was ontzettend nieuwsgierig naar het lichaam van Anna. Het was hem niet ontgaan dat ze erg grote, ronde borsten had. Haar lingerie was zichtbaar door de doorzichtige blouse die ze aanhad onder haar colbert jasje. Marc spaarde moeite nog kosten en nam haar mee naar een exclusief hotel, een icoon van weelde en grandeur in Amsterdam. Het is prachtig gelegen langs de oevers van de majestueuze rivier de Amstel en straalt een tijdloze elegantie uit. Passend bij de uitstraling van Anna, vond Marc. 

Op de hotelkamer wilde Anna het licht uitlaten, of op zijn minst heel erg gedimd. Ze kleedde zich allebei langzaam uit. Anna nam de leiding en liet haar handen langzaam over Marc zijn lichaam glijden, hij kreunde het uit van genot. Ook Marc verkende haar lichaam en vond een hele grote verrassing, Anna had meerdere piercings op erotische delen van haar lichaam. Hij keek en voelde vol bewondering. “Wees niet bang zei Anna, doe ermee wat je wilt.” Hij liet alles over zich heen komen. Haar grote borsten maakte het extra spannend, wat een ontdekking. Nog nooit eerder had hij zo’n ervaring gehad.

Nooit eerder bereikte Marc zo’n hoogtepunt

Hijgend van opwinding zei Anna: “Marc, ik wil je in me voelen.”  Hij nam haar daadkrachtig, kuste haar in haar nek en tegelijkertijd pakte hij met zijn handen haar borsten stevig vast. Het voelde heerlijk strak allemaal, dit gevoel had Marc nog nooit gehad. Geiler dan wat hij ooit had meegemaakt. Vlak voordat Marc zijn orgasme voelde aankomen, haalde hij hem eruit. Anna nam zijn erectie stevig, en als een echte professional, in haar mond. Dit leidde tot een enorm hoogtepunt. 

Samen kreunden ze van genot en hijgden nog na in bed, verder de nacht in. Anna bleef bij Marc tot de volgende ochtend, iets wat ze normaal bij klanten nooit deed. Ze genoten samen nog van een heerlijk ontbijt en deden alles nog een keer over.

Toen Marc haar bij het vertrek vroeg of hij haar iets verschuldigd was, lag ze haar wijsvinger op zijn lippen en zei “deze ronde krijg je van mij.”

Lees nog meer opgebiecht verhalen.

*namen en foto zijn gefingeerd

Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem). 

Meer over: