Ga naar de inhoud

Opgebiecht: ‘Ik heb stiekeme seks in de EHBO-ruimte (van mijn werk)’

Update:
Bram heeft seks in de EHBO-ruimte diefstal panty's

Bram sleepte zich de laatste jaren naar zijn werk. Tot het moment dat Lisa ten tonele verscheen. De nieuwe medewerker van de afdeling lingerie van het grote warenhuis. Zij brengt Bram’s hoofd op hol. Bram gaat vanaf de dag dat Lisa er is weer fluitend naar zijn werk. Zolang ze hem niet betrappen.

Steeds vaker is Bram te vinden op de lingerieafdeling

“Ik was bezig om een lamp aan het plafond te vervangen, toen ze langsliep. Ik donderde bijna van mijn ladder af. Nu kijk ik dagelijks naar knappe vrouwen die in het warenhuis komen, maar deze vrouw was voor mij een wel heel sexy verschijning. Ik volgde haar vanuit mijn ooghoeken en tot mijn verbazing zag ik haar later die dag achter een toonbank staan. Ze bleek een nieuwe verkoopster te zijn van de afdeling lingerie.”

Steeds vaker is Bram bij de lingerieafdeling te vinden. “Heel raar, maar er gaan steeds lampen kapot”, riep ik steevast tegen mijn collega’s van de technische dienst. “En dan snelde ik me naar Lisa. Die stond daar op mij te wachten met haar sexy contouren en ondeugende blik.”

De aantrekkingskracht is wederzijds

De aantrekkingskracht was overduidelijk wederzijds en zodra Lisa Bram zag, schoot ze op hem af. “Er is een lamp kapot Bram, kun je daar even naar kijken voor me?”

En dan snelde ik met mijn gereedschapskist op de kapotte lichtbron af. “Ik wist in het begin nog niet of het wederzijds was. Ik kreeg het pas door nadat ik ontdekte dat Lisa lampen losdraaide in de fittingen. Bij de derde losse lamp keek ik omlaag naar Lisa. ‘Zit jij soms te rommelen aan de lampen Lisa?’ Lisa gaf me toen een knipoog en met een bonzend hart liep ik terug naar mijn werkruimte om op adem te komen.”

Bram kan zich maar net inhouden, als hij Lisa ziet

Het zou niet lang duren voordat Bram weer een aanvraag voor een kapotte lamp zou krijgen. “Ik werd er opgewonden van en kon me maar net inhouden als ik haar zag. Lisa op haar hoge hakken in haar sexy kousen. Ik kreeg – alleen al bij het denken aan haar lange benen – een erectie.”

Op een middag krijgt Bram een berichtje van haar. “Sorry’, appte Lisa, en ‘Ik wil je zien’. ‘Maar niet hier op de afdeling. Ik blijf geen ledlampen losdraaien! Ik wil met je in het trappenhuis afspreken?!”

Ik blijf geen ledlampen losdraaien, ik wil met je afspreken in het trappenhuis!

Lisa

“Bij de nooduitgang tussen 2 verdiepingen in spraken we af. “Doodzenuwachtig was ik en tot een gesprek kwamen we niet eens. Lisa begon mij meteen te zoenen. In het begin kort en voorzichtig, maar bij de tweede keer dat ik haar zag kon ze zich niet bedwingen en verdwenen haar handen onder mijn shirt. Net voordat ze verder wilde gaan en hurkte, hoorden we iemand het trappenhuis in lopen. Dus schoten we weg.” De keren daarna spraken we af dat zij dan naar boven zou lopen en ik naar beneden. We werden er steeds handiger in.

Bram en Lisa spreken steeds vaker af

“We spraken steeds vaker af op dezelfde plek. Tot er een keer een directe collega van Lisa langsliep. ‘Telkens als ik jullie 2 tegenkom op de trap, lijkt het alsof jullie op de vlucht zijn voor brand’, had de collega als grap gezegd. 

“Had de collega het door? We konden dit niet weken zo volhouden, want steeds vaker verdween ik tussen haar benen of trok zij mijn gulp open. En steeds tegen het hoogtepunt kwam er weer een collega naar beneden of naar boven lopen.”

Verzin dat je je niet lekker voelt en kom naar de EHBO-ruimte

Bram

Ik kreeg een nieuw plan en appte. ‘Lisa, Ik sta op knappen.’ ‘Verzin dat je je niet lekker voelt.’ ‘Kom naar de EHBO-ruimte op de vierde verdieping, je weet wel waar die ruimte is toch?!’ 

Nog geen 5 minuten nadat hij de kamer inspecteerde – of die wel leeg was – hoorde Bram het getik van Lisa’s hakken richting de EHBO-ruimte lopen. “Ik knapte bijna uit mijn broek toen ze de deur van de EHBO-ruimte opendeed. We gingen verder waar we in het trappenhuis waren gestopt. En met dezelfde knipoog als waarmee ze Bram bij de lampen versierde, toverde Lisa een condoom uit haar tasje, maar ook een doosje nieuwe panty’s van haar afdeling.”

Heel even begreep ik niet wat ze daarmee van plan was, maar ze kreunde direct daarna “trek mijn panty hard stuk.” Ze hield duidelijk van een stevige aanpak.

Bram en Lisa spreken nog wekelijks af

Bram weet niet waar dit avontuur eindigt: “We spreken nog wekelijks af in de EHBO-ruimte. Tot het moment dat we worden betrapt.”

Bram en Lisa hebben hun avontuurtje met de panty’s in de EHBO-ruimte alleen aan ons opgebiecht.

*namen en foto zijn gefingeerd

Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Meer over: