Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Seks bedrijven op creatieve plekken in en rondom het huis

Kan je seksleven wel een boost gebruiken? Er zijn een aantal creatieve plekken om, in én rondom je huis seks te hebben om je seksleven weer spannend te maken. Nieuwe plekken, nieuwe spanningen, nieuwe manier van seks. Dit zijn 8 alternatieve plekken in huis voor een verfrissende vrijpartij. Welke kamer of plek ga jij als eerste proberen?

Tekst gaat verder onder de advertentie

1. Seks in bad – voor een romantische avond

Wil je een romantische avond beleven? Denk dan eens aan romantiek in bad. Zet wat kaarsjes neer om het sfeervol te maken. Zorg voor badolie, voor een heerlijke geur en zet een flesje wijn koud. Je partner is vast aangenaam verrast. Nadat je gezellig en romantisch hebt gepraat, is het tijd voor de volgende stap. Seks in bad kan wat lastig zijn, vanwege het waterniveau. Laat in ieder geval het bad een beetje leeglopen of probeer de rand van het bad.

Inspiratie nodig? Bekijk dan deze pagina over badolie en accessoires voor erotisch badderen.

2. Seks op de trap – voor als je niet kan wachten

Heb je wel zin in een vrijpartij, is je libido hoog en kun je niet wachten tot 'het' begint? De trap is misschien een wat verrassende plek, maar kan erg fijn zijn. Met name voor het voorspel, oraal bevredigen gaat prima op de trap. Steeds een trede hoger en afwachten of je het bed nog wel bereikt …

3. Seks in bed – als gewoon goed voelt

De meest voorkomende plek voor seks in huis is het bed. Logisch, omdat je hierin slaapt en het een aangename, zachte en veilige plek is om seks te hebben. Lijken al deze creatieve plekken je maar niets? Doe dan maar gewoon normaal en hou het bij je bed. Ook in bed heb je ontelbaar variaties. Een hele simpele truc is van plek ruilen met je partner, dat kan al anders voelen.

4. Seks op de bank – een beetje variatie met weinig extra inspanning

Seks hebben op de bank is fijn. Als je al gezellig met elkaar een filmpje aan het kijken bent en toch al tegen elkaar aan zit, is de volgende stap snel gezet. Je kunt voor de zekerheid een deken op je bank leggen. Doe dit wel vooraf, dan houd je de stemming er extra goed in.

5. Seks in de tuin – nieuwe temperaturen, nieuwe spanningen

De kans is groot dat je een keer buiten je huis seks wilt of hebt gehad. Maar wat dacht je ervan om het ook een keer in de tuin te proberen? De frisse lucht doet je goed. Daarnaast voel je de spanning om betrapt te worden – mits je buren in je tuin kunnen kijken. Probeer het in ieder geval zo zachtjes mogelijk te doen. Je zult zien dat je aangenaam verrast wordt!

6. Seks op het aanrecht – als je met spannende ingrediënten hebt gekookt

Wist je dat bepaalde voeding je libido kan verhogen? Deze lustopwekkende etenswaren worden ook wel afrodisiaca genoemd. Heeft je seksleven een oppepper nodig? Probeer dan deze 10 producten uit. Als je dit gegeten hebt, neemt jouw zin in seks toe. Je zult zien dat je partner niet meer kan wachten. En het aanrecht is eigenlijk best spannend. Je bent beperkt in het aantal posities, maar je kunt zeker variëren. Op het keukenblad, tegen de koelkast aan: vul het zelf maar aan!

7. Seks op een tafel – een eenvoudige manier om wat anders te proberen

Vrijen op een tafel kan ook erg spannend zijn. De vrouw kan ook op het randje gaan zitten, zodat de man kan staan. Wees zo creatief mogelijk, de tafel kun je op verschillende manieren gebruiken. Vind je het tafelblad te hard? Maak dan gebruik van kussens of dekens. Vergeet de gordijnen niet dicht te doen …

8. Seks op de wasmachine – net zoals op televisie

Wie kent de bekende films niet … Seks hebben op een wasmachine is een algemeen bekend fenomeen op televisie. Waarom zou je het niet zelf een keer uitproberen? Het centrifugeprogramma was nog nooit zo leuk!

Lees ook:

- Zoveel calorieën verbrand je tijdens de seks. Zeg de sportschool maar gedag!
- Gooi alle taboes en schaamte overboord en praat over je seksleven! Dit heeft namelijk talloze voordelen.

Auteur: Ilse Bloemendal