Ga naar de inhoud

Genieten in een top hotel: met gratis extra overnachting en het beste arrangement

Update:
ViaLuxery-luxe-hotelervaring
In samenwerking met:

Boek je een hotel, dan vergelijk je vooraf vaak de prijs. Want hotelprijzen zijn minstens zo flexibel als de prijzen van een vliegticket. Er is nog veel meer, dan alleen de prijs, om eens goed te bekijken.

Wil je even ontsnappen en optimaal genieten? Het is het waard om een beetje tijd te steken in het zoeken van een bijzondere overnachting. En wat is nou mooier dan een 4- of 5 sterrenhotel vinden, die jou dat heerlijke luxe gevoel biedt? Waar vind je nog echte luxe voor een betaalbare prijs? Dat zoeken hoef je niet zelf te doen, daar is dit dé oplossing voor. Wij vertellen je graag waar je een uitgebreid aanbod voor exclusieve hotelervaringen vindt.

Niet alleen de prijs is belangrijk, bekijk ook de extra’s

Je geniet pas echt compleet als niet alleen de prijs bevalt. Ook de bijbehorende extra’s laten jou het luxe hotelgevoel ervaren. Een welkom met koffie en vlaai, diner, ontbijt, late check-out, jacuzzi op de kamer, gebruik van de spa of fitness en gratis parkeren. Alles geregeld voor jou, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Jouw hotelervaring kan nu al niet meer stuk

Je ziet het al helemaal voor je: je komt aan op je bestemming en ziet de mooie accommodatie, waar jij een paar dagen gaat verblijven. Dan check je in. Op je kamer val je als eerste even lekker achterover op je bed, met vers gestreken linnengoed. Wat een heerlijk matras is dat. Daarna sla je de gordijnen opzij en doe je de balkondeuren open. Je kijkt over de balustrade. Je hebt uitzicht op een karakteristiek pleintje. Tussen de gebouwen door zie je verderop de zee liggen. Wat een luxe!

Jouw uitstapje kan nu al niet meer stuk!

Altijd die prettige luxe ervaren

Hoe pak je het dan het beste aan? Waar kan je maximaal genieten? Het antwoord is simpel. Kies voor ViaLuxury die van betaalbare luxe hotel belevenissen hun missie maken. Dit is hét platform waar je, of je nu 1, 2 of meer overnachtingen boekt, altijd die prettige luxe en extra’s ervaart.

Samen met hotels ontwikkelen zij exclusieve arrangementen, waar je echt maximaal geniet van je vrije tijd. Unieke arrangementen die je nergens anders vindt. Denk aan een kamerupgrade, een 3-gangendiner, een wijnarrangement, fietsverhuur en veel meer. Bij aankomst op de locatie is alles al geregeld.

Profiteer minimaal van 35% tot 70% korting

Met de ViaLuxury Package Deals profiteer je minimaal van 35% tot 70% korting. En dat alles zonder kosten te verzwijgen. De boekingskosten of verplichte bijdragen zitten altijd bij de prijs inbegrepen!

TIP: Profiteer nu van een gratis extra nachtje luxe

Profiteer tijdens de lente bij meerdere 4- of 5 sterrenhotels van een gratis overnachting met de 1 + 1 gratis actie. Wil je wat langer weg? Trakteer jezelf dan op een 4- of 5 sterrenhotelervaring, met een extra gratis nacht door te kiezen voor de 2 + 1 actie. Zo houd je geld over voor leuke activiteiten, zoals een heerlijk diner of een gezellige dag winkelen.

Kom ook blij en uitgerust thuis van je hotelovernachting! Bij ViaLuxury vind je exclusief aanbod, met unieke arrangementen en de beste prijsgarantie. Bekijk snel het uitgebreide aanbod en laat je compleet in de watten leggen.

In samenwerking met:

Meer over: