Ga naar de inhoud

Harry en Meghan komen met 2 nieuwe series voor Netflix

Update:
Prins Harry en Meghan nieuwe Netflix series

Prins Harry en Meghan Markle, oprichters van Archewell Productions, kondigen aan dat ze opnieuw gaan samenwerken met Netflix voor de productie van 2 gloednieuwe series. Dompel je straks weer onder in de royal lifestyle. Lees wanneer je de series kan bekijken.

Meghan’s nieuwste Netflix serie

Meghan Markle nieuwste netflix serie

De eerste serie, samengesteld door Meghan, de hertogin van Sussex, omarmt de geneugten van koken, tuinieren, entertainment en vriendschap. Het is een viering van het goede leven, waarin Meghan de kijker uitnodigt om deel te nemen aan een wereld van plezier en verbondenheid.

Wist je dat Meghan zich met American Riviera Orchard richt op lifestyle en eten en drinken? Onlangs activeerde Meghan haar instagram account waarin ze dit merk aankondigde.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

Passie van Prins Harry in Netflix serie

De tekst gaat verder onder de afbeelding (foto: Dapa Images) >>

Prins Harry nieuwste netflix serie

De tweede serie werpt een fascinerende blik op de wereld van professioneel polo, een passie van Prins Harry. De opnames vonden voornamelijk plaats tijdens het Amerikaanse polokampioenschap in Florida, waar je je als kijker onderdompelt in de spanning en toewijding tijdens de sport, met beelden van de concurrentiestrijd op het hoogste niveau.

Titels en datum van uitzending nog onbekend

Deze samenwerking tussen Harry en Meghan en Netflix voor de 2 nieuwe Netflix series volgt op hun eerdere aankondiging in 2020. Ze spraken toen hun intentie uit om een breed scala aan content te produceren. Documentaires, films en series voor kinderen. Eerder produceerde het duo al de bekroonde documetaire-reeks ‘Harry & Meghan’. Deze gaf toen ook een diepgaand inzicht in hun eigen jetsetleven.

Met deze nieuwe Netflix series bouwen Harry en Meghan voort op hun missie om inspirerende verhalen te delen en een blijvende impact te hebben op het publiek over de hele wereld.

Hoewel beide shows zich nog in de beginfase van de productie bevinden, beloven ze nu al een onvergetelijke kijkervaring te zijn. De titels en datum van uitzending van deze series zijn nog niet onthult.

Volg Startpagina voor meer nieuws

Schrijf je daarom snel in voor de Startpagina nieuwsbrief, dan brengen we je op de hoogte zodra er meer nieuws over de 2 nieuwe Netflix series is.

Dit zijn onze Netflix tips voor 2024.

Hoofdfoto: Aimintang voor Canva
Beeldmateriaal: Jason Koerner (Getty Images)

Meer over: