Ga naar de inhoud

Prins William is woest op prins Harry en Meghan vanwege hun Netflix-deal

Update:

Het houdt niet op, de onenigheid in de Britse koninklijke familie met prins Harry en Meghan Markle. Recent hebben Harry en Meghan besloten om Kerstmis niet met koning Charles te vieren. Dit heeft geleid tot het uitlekken van het feit dat prins William woedend is op zijn broer en schoonzus.

Waarom? Vanwege hun Netflix-deal. Lees hier meer over deze overeenkomst.

William boos om Netflix-deal

Volgens berichten is prins William niet te spreken over de grote deal die prins Harry en Meghan Markle hebben gesloten met Netflix. Hij beweert dat de koninklijke familie genadeloos is geëxploiteerd na de release van deze deal.

Een bron heeft aan The Daily Beast laten weten dat William momenteel absoluut niet blij is met deze situatie. “William is geïrriteerd over verschillende zaken met betrekking tot Harry. De beslissing om met Netflix samen te werken, een bedrijf dat de familie op een meedogenloze manier heeft uitgebuit, is daar zeker 1 van. Het is bijzonder pijnlijk om zijn moeder herhaaldelijk op deze smakeloze manier door Netflix te zien exploiteren. Hij zal er niet naar kijken, maar het zal hem tot op het bot frustreren,” aldus de bron.

Al veel ellende na de The Crown

Hiermee verwijst de bron naar het nieuws dat prinses Diana, de overleden moeder van William en Harry, ook in het aankomende seizoen van de Netflix-serie The Crown wordt afgebeeld. Zelfs als een geest! Het aanstaande zesde en laatste seizoen van The Crown start in november. De serie schenkt speciale aandacht aan de romance tussen prins William en Kate Middleton. Het seizoen belicht de late jaren 90 en behandelt de romantiek en het tragische auto-ongeluk van prinses Diana en Dodi Fayed. Hier waren de Engelse Royals absoluut niet blij mee. Ze kwamen er namelijk niet altijd rooskleurig uit.

Tekst gaat onder de video verder >>

Het zesde seizoen

Het eerste deel van het zesde seizoen van The Crown is te zien vanaf 16 november. Het tweede deel vanaf 14 december. In dit seizoen wordt prins William in het eerste deel gespeeld door Rufus Kampa en door Ed McVey in het tweede deel. Prins Harry wordt vertolkt door Fflyn Edwards in het eerste deel en door Luther Ford in het tweede deel. Kate Middleton wordt gespeeld door Meg Bellamy.

En wat de Netflix-deal betreft: deze is al gesloten. Dus we kunnen alleen maar afwachten. Maar een ding is zeker: dit verhaal en de sensatie rondom de Netflix-deal is nog niet klaar.

Meer over: