Ga naar de inhoud

Bamischijfdeskundoloog Peer Overes is een grote hit, interview met radio 538

Update:
Bamischijfdeskundoloog Peer Overes

Wat begon als een grap, na het eten van een hele slechte bamischijf op het treinstation, is uitgegroeid tot een online succes. Peer Overes test de bamischijf en deelt zijn ervaring in leuke video’s. Luister het interview terug. Dit is Peer!

Bamischijfdeskundoloog Peer Overes in De 538 Ochtendshow

Dé ‘bamischijfdeskundoloog’ van Nederland, Peer Overes, werd geïnterviewd door de 538 Ochtendshow. Peer, bekend van zijn razend populaire bamischijfrecensies op TikTok, deelde zijn inzichten over de beste bamischijven in Nederland.

Echter, tot verbazing van velen, bleek Peer niet helemaal objectief meer te zijn. Vanwege commerciële belangen onthield hij zich van het noemen van de allerbeste bamischijf. Bovendien verklapte hij dat de bamischijf eigenlijk niet zijn persoonlijke favoriete snack is.

De bamischijf tester

Bekijk de video hieronder en lees verder >>

@bamischijfdeskundoloog

Bamiboys! Er komt wat aan binnekort…🤷🏼‍♂️ Dese schijf was triuwens niet heel goed, eigenlijk vrij matig. Echt zo’n geval waar je het liever niet over hebt en ook liever niet eet. Zo nat als ik weet niet wat en smaakloos, best een sombere bedoeling dus.🙁 €2,50 is redelijk oke als de schijf daadwerkelijk ook oke is. #fyp #bamiboys #nederland #zwolle

♬ Chopin Nocturne No.2 Op.9-2(1391533) – 314P

Met 142.5000 volgers op tiktok en inmiddels 2.1 miljoen likes krijgt Peer Overes voldoende media aandacht. Ook het NOS Jeugdjournaal heeft hem ontdekt. En staat hij door deze aandacht open voor commerciële samenwerking. In zijn bio staat: samenwerken? Bamischijfdeskundoloog@gmail.com. In hoeverre dat nog ‘eerlijke’ content oplevert is de vraag.

NOS Jeugdjournaal over Peer Overes

Bekijk de video hieronder >>

@nosjeugdjournaal

Toch is de bamischijf niet de populairste snack. De kroket en frikandel worden nog het allermeest besteld. 😋 Hou jij van de bamischijf? #jeugdjournaal #bamischijf #snack

♬ origineel geluid – NOS Jeugdjournaal

De beste bamischijf

Een goede bamischijf kenmerkt zich door verschillende factoren die bijdragen aan een heerlijke snackervaring:

  1. Smaakvolle vulling: De bamischijf moet gevuld zijn met smaakvolle en goed gekruide bami, eventueel verrijkt met groenten, vlees of tofu voor extra textuur en smaak.
  2. Krokante korst: De buitenste laag van de bamischijf moet krokant en knapperig zijn, wat zorgt voor een stevige hap.
  3. Niet te vet: Een goede bamischijf is niet te vettig, maar heeft een perfecte balans tussen sappigheid en lichtheid.
  4. Consistente grootte en vorm: Een bamischijf moet een vaste grootte en vorm hebben, zodat elke hap een gelijkmatige verdeling van vulling en korst biedt.
  5. Smaakvolle dipsaus: Het serveren van een smaakvolle dipsaus, zoals chilisaus of pindasaus, kan de smaak van de bamischijf versterken en de snackervaring verbeteren.

Kortom, een goede bamischijf combineert een heerlijke vulling met een knapperige korst en wordt geserveerd met een smaakvolle dipsaus voor een onweerstaanbare snackervaring.

Meer over: