Ga naar de inhoud

Helmut Lotti geeft metal concert in Paradiso: komt hij daar straks wel terug na de pauze?

Update:
Helmut Lotti goes Metal

Helmut Lotti geeft een metal concert in Nederland. De Belgische zanger trad daarvoor op bij Vandaag Inside. Aan de gezichten van de tafelgasten was goed af te lezen hoe dat klonk. Het was met recht ‘Hell-mut goes Metal’.

Vals optreden van ‘Hell-mut lotti goes Metal’ bij Vandaag Inside

Helmut Lotti (54) treedt al een tijdje in België op als Hell-mut en nu steekt hij dus volgend jaar de grens over naar Nederland. 15 januari 2025 staat het concert in de Amsterdamse poptempel Paradiso gepland. Of die première volle zalen trekt is nu de vraag. Want Lotti zong bij Vandaag Inside echt té vals.

Lotti gaf een voorproefje van zijn komende optreden in Paradiso door het nummer ‘I was made for loving you’ van KISS te vertolken.

De tekst gaat verder onder de video >>

Veel negatieve reacties op optreden Helmut Lotti

Waarop X ontplofte van de negatieve reacties.

Dit zijn een paar voorbeelden. De tekst gaat verder onder de X berichten >>

Voor zijn echte fans is het dus wel te hopen dat hij in Paradiso na de pauze terugkomt op het podium. Want Bij Vandaag Inside bleef hij na het reclameblokje weg.

De tekst gaat verder onder de video >>

Het is de schuld van Johan Derksen

Helmut Lotti kwam optreden op aanraden van Johan Derksen. Het pakte voor Derksen ook heel anders uit dan hij zelf had verwacht. Derksen gaf in een latere uitzending toe het zelf ook een slecht optreden te vinden. Hij zou hierover ook gemaild zijn door de redactie van SBS6.

Het was puur entertainment en we liggen hier zeker niet wakker van. Hopelijk Hell-mut ook niet met de kaartverkoop. En gelukkig zijn er ook fans die het voor de Belg opnemen door positieve reacties te plaatsen met de betere optredens.

Zoals je in dit X-bericht kan lezen >>

Concerten Helmut Lotti in 2024

In Nederland staan er in 2024 nog 2 optredens van Helmut Lotti gepland op festivals:

  • 8 juni Hello Emmen in Emmen
  • 12 juli Bospop in Weerd

Bron: Vandaag Inside, Talpa. Foto: Ullstein Bild voor Getty Images

Meer over: