Ga naar de inhoud

Johan Derksen onthult herstel na liesbreukoperatie bij Vandaag Inside

Update:
Johan Derksen bij Vandaag Inside na liesbreuk operatie

Het is de vaste kijker niet ontgaan. Na een liesbreukoperatie op dinsdagochtend, zat Johan Derksen dezelfde avond alweer aan tafel bij Vandaag Inside. Hij deelt met de kijkers hoe de operatie ging en spreekt over de unieke ervaringen in het ziekenhuis. “De operatie is goed verlopen,” verzekert Derksen.

Ondanks dat hij nog 4 uur, na zijn operatie, in het ziekenhuis moest wachten door de nawerking van de ruggenprik, schoof hij toch aan tafel dezelfde avond.

Johan Derksen bedankt ziekenhuispersoneel (vrouwen)

De uitzonderlijke ervaringen van Derksen

In het ziekenhuis viel Derksen de bekendheid van Vandaag Inside op. Veel mensen herkennen hem, iets wat hij niet eerder zo ervaren heeft. Zijn verbazing over de impact van het programma deelt hij met Wilfred Genee, die nieuwsgierig vroeg naar de reacties in het ziekenhuis en de details rond de operatie.

Zo moest Derksen in een enigszins gênante outfit naar de operatiekamer, iets wat hij met humor wist te benaderen. Het gesprek neemt een luchtige wending wanneer Derksen vertelt dat hij moest lopen in operatiekledij die meer weg had van een carnavalsoutfit dan medische kleding.

Hoe gaat het nu met Johan Derksen?

Derksen geeft in de uitzending antwoord op de vraag hoe gaat het nu met je?

Bekijk de uitzending hieronder terug en lees verder >>

Nog geen opvolger voor Derksen in zicht

Ondanks zijn operatie, blijft Johan Derksen een vast gezicht bij Vandaag Inside. Er wordt al gespeculeerd over mogelijke opvolgers mocht Derksen ooit besluiten te stoppen, maar daar is nu nog geen sprake van.

De band tussen hem en het programma, evenals de interactie met het publiek, toont aan dat Derksen nog lang niet klaar is met zijn rol bij de talkshow. Ondanks de kritiek van afgelopen weken over mogelijke discriminatie. Zowel het team achter de schermen als de kijkers waarderen zijn ongefilterde meningen en unieke humor die hij naar de tafel brengt.

Waar woont Johan Derksen?

Bron: fcupdate

Meer over: