Ga naar de inhoud

Meghan Markle’s is terug op Instagram en hoe!

Update:
Meghan Markle

Het is een ware Instagram-sensatie! Meghan Markle, de lieve hertogin van Sussex, heeft een gloednieuw Instagram-account gelanceerd voor haar merk, American Riviera Orchard. En wat een ontvangst! Binnen minder dan een dag heeft haar account al meer dan 375.000 volgers verzameld. Dat is gewoonweg verbazingwekkend!

Welke bekende namen zitten er tussen Meghan haar volgers?

Nu, voor degenen die zich afvragen wie die bekende gezichten zijn die Meghan’s Instagram-account volgen, laten we eens kijken naar enkele namen die schitteren op haar volgerslijstje. Daar hebben we allereerst de geweldige Kris Jenner. Voor wie haar niet kent, Kris is de moeder van de beroemde Kim Kardashian! Ja, dat klopt, die Kardashian! Samen met Kris zien we ook Abigail Spencer, een fantastische actrice die zelfs heeft samengewerkt met Meghan in de show Suits. Zo’n prachtig gebaar van steun van deze sterren!

En laten we de ongelooflijke Mindy Kaling niet vergeten! Ze is niet alleen een getalenteerde actrice, maar ook een briljante schrijfster en komiek. Mindy heeft zelfs Meghan vergezeld op haar podcast Archetypes, waar ze samen een krachtig gesprek voerden over genderdruk en stereotypes. Het is geweldig om te zien dat Mindy Meghan ook buiten de studio steunt!

Maar laten we eens kijken naar de steun die Meghan ontvangt van haar intieme vriendenkring. Heather Dorak, de oprichter van Pilates Platinum, en Kelly McKee Zajfen, medeoprichter van de Alliance of Moms, zijn 2 van Meghan’s dierbare vrienden die haar nieuwe onderneming vol liefde omarmen. 

Meghan Markle (42) terug na 4 jaar

Na een afwezigheid van z´n 4 jaar is ze terug! Het account is sinds donderdag 14 maart 2024 in de lucht. ‘Door Meghan, de hertogin van Sussex, opgericht in 2024’, valt er in de biografie te lezen. De pagina bestaat tot nu toe alleen uit meerdere afbeeldingen die het chique, gouden logo vormen.

In één video op de Instagram Stories is Meghan wel – al kokend – in de keuken te zien, dus het zou goed kunnen gaan om een opvolger van haar oude lifestyleblog The Tig. Markle trok in 2017 de stekker uit het populaire platform, omdat ze zich destijds verloofde met prins Harry. Op The Tig deelde ze onder meer recepten, reistips, en foto’s van haar avonturen. In januari 2018 stopte Meghan ook met het gebruik van Instagram, Twitter en Facebook.

American Riviera Orchard

Wist je dat Meghan zich met American Riviera Orchard richt op lifestyle en eten en drinken? Volgens Page Six staat de hertogin klaar om haar passie voor lekker eten, koken en gezonde levensstijl te delen met de wereld. Het is zelfs de bedoeling dat er kookboeken zullen verschijnen! Met zulke spannende plannen en zoveel steun van vrienden en volgers, belooft Meghan’s reis met American Riviera Orchard gevuld te zijn met liefde, steun en culinaire genoegens. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt voor dit opwindende nieuwe avontuur!

In september 2023 meldde TMZ(‘Thirty Mile Zone’ website) al dat Meghan zich geregistreerd zou hebben bij het U.S. Patent en Trademark Office. Het ging toen om een registratie in het kader van ‘eten, koken, recepten, reizen, relaties, mode, lifestyle, kunst, cultuur, design, bewust leven en gezondheid’. Grote kans dat dit betrekking heeft op ‘American Riviera Orchard’, al blijft het bij speculaties.

De hertogin zit hoe dan ook niet stil; zo is ze ook druk met een podcastdeal met productiehuis Lemonada, en pakte ze onlangs zelfs – al dan niet in bescheiden vorm – haar acteercarrière weer op.

Meer over: