Ga naar de inhoud

Katja Schuurman gunt ex-partner Thijs Römer positieve toekomst: bekijk de beelden

Update:
Katja Schuurman reageert op celstraf Thijs Römer

Katja Schuurman deelt haar mening over de recente stap van haar ex-partner Thijs Römer, om het hoger beroep in zijn online-zedenzaak in te trekken. De 49-jarige actrice hoopt op een positieve toekomst voor Römer na zijn gevangenisstraf.

Thijs Römer zit sinds afgelopen week zijn celstraf van een maand uit. Daarna zal hij zijn leven weer op kunnen pakken. De vraag is of zijn carrière nog een kans krijgt.

Katja Schuurman heeft hoop voor de toekomst

Volgens haar is het een goede en verstandige keuze van Thijs Römer om af te zien van het hoger beroep in de betreffende zedenzaak. Ze uitte haar steun en meningen hierover in een gesprek met Shownieuws. Schuurman benadrukt vooral de hoop die ze heeft voor de toekomst van Römer. Ze gelooft sterk in tweede kansen en hoopt dat hij na zijn strafperiode de draad weer positief kan oppakken.

Thijs Römer en Katja Schuurman hebben samen een dochter Sammie

De reacties onder het instagrambericht van Thijs Römer met zijn dochter zijn niet mals. 1 van zijn volgers zegt ‘zo’n medelijden met dit kind’.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Nog altijd (goede) vrienden

De verjaardag van hun dochter vieren ze nog altijd feestelijk samen. Igone de Jongh is daarbij ook aanwezig, ondanks dat ze het huwelijk met Thijs Römer door deze zedenzaak heeft laten ontbinden.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Shownieuws -Katja Schuurman laat zich uit over gevangenisstraf Thijs Römer

Bekijk de uitzending van de late editie hieronder terug >>

Bron: AD, video van Talpa

Meer over: