Ga naar de inhoud

Affaire van prins William met Rose: de geruchtenmolen

Update:
prins William affaire, de geruchtenmolen

Er wordt volop gespeculeerd over de persoonlijke levens van de Engelse Royals. Recent gaan de wildste verhalen rond over een mogelijke affaire tussen prins William en Lady Sarah Rose Hanbury. Dit na de onverwachte afwezigheid van prinses Kate, die herstelt van een buikoperatie. De geruchtenmolen, die al sinds 2019 draait, krijgt nieuwe brandstof na een opmerking in The Late Show.

De speculatie over de affaire neemt toe

Presentator van The Late Show, Stephen Colbert, deed een uitspraak over de situatie, die de geruchten alleen maar versterkt. Hij noemt Lady Hanbury, ook bekend als de Marchioness of Cholmondeley, als de “andere” vrouw. Dit heeft niet alleen voor beroering gezorgd bij het grote publiek, maar ook bij Lady Hanbury zelf.

Na de uitzending reageert ze, via haar advocaten, dat deze beschuldigingen volledig uit de lucht gegrepen zijn. Ondanks haar ontkenning, blijft de roddelpers gefascineerd door de vermeende driehoek tussen Kate, William en Rose.

Minnares van prins William

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Een koninklijke familieband

Interessant is dat Rose Hanbury geen onbekende is binnen de koninklijke kringen. Haar familie heeft al generaties lang een hechte band met de Britse monarchie. Zo was haar grootmoeder van moederszijde, Lady Elizabeth Longman, een goede vriendin van koningin Elizabeth II en zelfs bruidsmeisje tijdens diens huwelijk met prins Philip.

Bovendien maken Rose en haar man David deel uit van de sociale kring van Kate en William, wat dit verhaal nog persoonlijker en gecompliceerder maakt. Met hun kinderen zo dichtbij de toekomstige koningen, blijft de vraag hoe deze geruchten de relaties binnen deze gerespecteerde groep beïnvloeden.

Lady Sarah Rose Hanbury is klaar met alle geruchten

Ze reageert in de media op de geruchten.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Geruchten over de affaire zijn er al jaren

De Britse koninklijke familie heeft in het verleden tal van huwelijksschandalen gehad, maar niemand wilde de geruchten over de ontrouw van prins William geloven, toen ze deze voor het eerst hoorden. Naar verluidt had William een affaire met Rose Hanbury, een vriendin van de familie die de titel van markiezin van Cholmondeley draagt. En deze affaire blijkt nu nog steeds te bestaan.

Geruchtenmolen begon in 2019

De mogelijke affaire is in 2018 gestart. Het verhaal kwam pas in 2019 naar buiten en veel mensen betwijfelen nog steeds de geldigheid ervan. Laten we eens kijken naar de details van de relatie tussen prins William en Rose Hanbury die zijn onthuld.

Bekijk de video hieronder >>

Bron: rtlroyaltynieuws

Meer over: