Ga naar de inhoud

Waar woont Geert Wilders? En wie is zijn echtgenote?

Update:
Waar woont Geert Wilders?

Waar woont Geert Wilders? Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: dat is geheim. De politicus staat namelijk onder strenge beveiliging vanwege de ernstige en concrete bedreigingen die tegen hem zijn geuit. Zijn woonplaats is dan ook zeer geheim.

Als prominent figuur in de Nederlandse politiek, vooral vanwege zijn standpunten over immigratie en de islam, ontvangt Wilders regelmatig doodsbedreigingen. Is er daarom echt niets over zijn woonplaats te vinden? We zochten het uit!

Woont Geert Wilders in Venlo?

Geert Wilders is geboren op 6 september 1963. Hij komt oorspronkelijk uit Venlo, een stad in de provincie Limburg met een conservatieve en voornamelijk katholieke bevolking. Hoewel zijn afkomst enigszins kosmopolitisch zijn – met Indonesische wortels aan zijn moeders kant en een periode op een agrarische commune in Israël na zijn middelbare school – heeft Wilders altijd stevig vastgehouden aan zijn overtuigingen.

Zijn politieke carrière begon in de late jaren 90 als assistent van Frits Bolkestein. Dit was een invloedrijk lid van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Wilders, toen nog lid van de VVD, stapte in 2004 uit de partij. Dit vanwege zijn ontevredenheid over de benadering van de VVD ten opzichte van de islam. In 2006 richtte hij de PVV op en bevond zich al snel in het centrum van het Nederlandse politieke landschap. Geert Wilders woont in ieder geval niet meer in Venlo.

Woont Geert Wilders Den Haag?

Er wordt algemeen aangenomen dat Geert Wilders in Den Haag woont, een stad die bekendstaat als het politieke hart van Nederland. De nabijheid van Den Haag tot het parlement en andere belangrijke overheidsinstellingen maakt het een logische keuze voor veel Nederlandse politici.

Het is waarschijnlijk ook de plek waar Wilders zijn hoofdverblijfplaats heeft. Maar of dit echt zo is, dat weet helaas niemand. Zijn woonplaats is strikt geheim en wordt zwaar beveiligd. De exacte locatie wordt niet openbaar gemaakt om te voorkomen dat deze informatie in verkeerde handen valt. Helaas, je vraag blijft onbeantwoord.

Terwijl de politicus zijn standpunten blijft verdedigen, blijft zijn exacte woonplaats een van de vele onbeantwoorde vragen rondom deze invloedrijke persoonlijkheid.

Wie is de echtgenote van Geert Wilders?

Naast de prangende vraag waar hij woont wordt de vraag ‘wie is de echtgenote van Geert Wilders’ ook vaak opgezocht. En daarop hebben wij wel het antwoord gevonden!

De echtgenote van Geert Wilders is Krisztina Marfai. Ze trouwden in 1992. Krisztina Marfai is van Hongaarse afkomst en heeft 2 kinderen met Geert Wilders.

Haar leven wordt net zo beperkt als dat van hem door de extreem strenge beveiligingsmaatregelen waar ze al meer dan 15 jaar mee te maken hebben, vanwege doodsbedreigingen rondom Geert. Ze genieten nauwelijks van privacy, zijn zelden alleen en kunnen niet spontaan eropuit gaan.

Krisztina Marfai

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Zijn vrouw houdt hij goed verborgen, zijn katten niet. Op zijn instagram spelen zijn 2 katten regelmatig de hoofdrol in zijn posts.

Het niet vinden van het antwoord op de vraag waar ze wonen is beter voor hun veiligheid, vinden wij. Eens?

Meer over: