Ga naar de inhoud

Meghan Markle sluit nieuwe overeenkomst voor podcast-productie

Update:
Podcast Meghan Markle

Meghan Markle, de Hertogin van Sussex, heeft de handen ineen geslagen met het populaire podcastbedrijf Lemonada Media. Het doel van deze samenwerking is om haar oude podcastserie, Archetypes, nieuw leven in te blazen en een geheel nieuwe podcastserie te introduceren.

De voormalige actrice en royal is enthousiast over deze stap en heeft al aangegeven dat deze nieuwe samenwerking een geweldige start markeert van het jaar 2024.

Trots op samenwerkingsverband

Meghan, altijd al een sterke pleitbezorger geweest van het effectief en creatief gebruik van media om krachtige verhalen en boodschappen over te brengen, heeft haar trots uitgesproken over haar nieuwe samenwerkingsverband. Ze heeft aangegeven dat ze ernaar uitkijkt om de bestaande en nieuwe luisteraars van Lemonada Media te bereiken met haar dynamische inhoud.

Hernieuwing van Archetypes en introductie van een nieuwe serie

Als onderdeel van deze samenwerking lanceert Lemonada Media de populaire podcastserie van Meghan, Archetypes, opnieuw. Deze show analyseerde en verkende krachtige vrouwelijke rollen door de lens van cultuur, menselijke ervaring en mythologie. Daarnaast introduceert het bedrijf een gloednieuwe podcastserie. Hoewel de details van de nieuwe serie nog niet zijn onthuld, belooft Meghan dat deze ‘dynamisch’ zal zijn. Luisteraars kunnen dus verwachten dat deze nieuwe podcast serie niet alleen boeiend en inspirerend zal zijn, maar ook diep duikt in relevante en zinvolle onderwerpen.

Bekijk hier de video over haar eerdere podcastserie voor Spotify. Tekst gaat onder de video verder >>

Meghan’s eerste mediaovereenkomst sinds Spotify

Dit is Meghan’s eerste mediaovereenkomst na de beëindiging van haar contract met Spotify vorig jaar. De overgang naar Lemonada Media lijkt een logische stap in haar voortdurende streven om zichzelf te herdefiniëren na haar vertrek uit het Britse Koninklijk Huis. Bovendien reflecteert deze samenwerking ook haar langdurige commitment om betekenisvolle inhoud te creëren die een breed publiek aanspreekt.

Bron: rtlroyaltynieuws

Meer over: