Ga naar de inhoud

Komt Meghan Markle terug als actrice? Geruchten groeien!

Update:
Meghan Markle terugkeer, actrice

Tijdens haar periode in “Suits” werd Meghan Markle geprezen om haar acteerprestaties en haar charismatische vertolking van het personage Rachel Zane. Het is belangrijk op te merken dat Meghan Markle haar acteercarrière officieel beëindigde nadat ze in 2018 in het huwelijk trad met Prins Harry en lid werd van het Britse koninklijke gezin. Komt ze nu terug op het witte doek?

Vanaf het moment dat ze haar acteercarrière aan de wilgen hing heeft ze zich gericht op liefdadigheidswerk en andere activiteiten buiten de entertainmentindustrie. De vraag is of je de tv-wereld volledig achter je kunt laten, als je hart daar ligt.

Meghan Markle actrice als Rachel Zane

Meghan Markle verwierf bekendheid door haar rol als Rachel Zane in de populaire tv serie “Suits.” Ze was te zien in de show vanaf het eerste seizoen in 2011 tot en met het zevende seizoen in 2018. Tijdens haar periode in “Suits” speelde Meghan Markle het personage Rachel Zane.

Markle bracht Rachel Zane tot leven als een zelfverzekerde en intelligente paralegal met ambities om advocate te worden. Haar personage was geliefd bij het publiek vanwege de sterke en positieve eigenschappen. Meghan Markle’s acteervaardigheden werden vaak geprezen vanwege haar vermogen om emoties authentiek over te brengen en geloofwaardigheid te geven aan haar rol.

Naast haar werk in “Suits” was Meghan Markle betrokken bij andere acteerprojecten, waaronder rollen in films zoals “Horrible Bosses” en “Remember Me,” evenals gastoptredens in tv-series zoals “90210” en “Castle.” Hoewel haar acteercarrière niet zo uitgebreid was als sommige andere acteurs, heeft Markle met name door haar rol in “Suits” een aanzienlijke populariteit verworven.

Meghan Markle over de populariteit van “Suits”

De tekst gaat onder de video verder >>

Meghan Markle actrice in reactie over de serie Suits

Reünie “Suits”

Onlangs vond er een kleine reünie plaats. Meghans mede-acteurs Patrick J. Adams, Gina Torres, Sarah Rafferty, en Gabriel Macht waren namelijk onlangs aanwezig bij de Golden Globes om samen een award uit te reiken! Meghan zelf? Die ontbrak helaas.

Tijdens de Golden Globes mochten de 4 acteurs samen de award voor Beste TV Drama uitreiken. Deze ging naar de serie Succession. Fans van Suits hadden stiekem gehoopt dat Meghan ook nog op het podium zou verschijnen, maar dat was niet het geval. En dat snappen we ook wel, want bij haar titel als Hertogin van Sussex komt natuurlijk ook een verhoogd veiligheidsrisico kijken.

Toch was het niet alleen maar hoop op een terugkeer, want Meghan komt af en toe wel vaker opdagen bij showbizz-evenementen. Zo schitterde ze onlangs nog op de rode loper van het Power of Women Gala van Variety Magazine.

Volgens Suits-collega Gina konden ze de Duchess of Sussex sowieso niet uitnodigen, omdat ze haar nummer niet hebben. “Dat hebben we gewoon niet. Maar ze zal ons vast zien, ze zal vast kijken en ze zal vast blij zijn dat we hier nu zijn”, vertelde de actrice aan Variety.

Suits collega Patrick J. Adams over een mogelijke hereniging

Reunie Suits

Nog steeds contact met oud collega´s

Meghan heeft nog steeds contact met deze collega uit haar Suits-tijd. Meghans terugkeer? Suits-collega Patrick vertelde tijdens de Golden Globes aan E! News dat hij uitkijkt naar een terugkeer van Meghan als actrice. “Ik vind Meghan een fantastische actrice. Het zou geweldig zijn om haar terug te zien in het wereldje”, zei hij. Hij vertelde zelfs dat hij maar al te graag samen met Meghan in de spin-off zou willen spelen. “Ik zou het zeker doen. Ik ben er klaar voor.”

Eigen productiebedrijf Archewell

Meghan Markle en Prins Harry sloten in september 2020 hun deal met Netflix, waarbij ze aankondigden dat hun productiebedrijf, Archewell Productions, een divers scala aan content zou creëren, waaronder documentaires, docuseries, speelfilms, gescripte programma´s en kinderprogramma’s voor het platform. De Netflix deal zou ongeveer een waarde hebben van 100 miljoen dollar, oftewel een slordige 93,1 miljoen in euro´s.

Hun opvallende project, de docuserie “Harry & Meghan,” werd uitgebracht in december 2022 en bood een intieme blik op hun leven in Californië nadat ze in januari 2020 waren teruggetreden als senior leden van het koninklijk huis.

Werken Meghan Markle en Harry voor Netflix?

Naast hun docuserie traden ze op als uitvoerend producenten voor de Netflix-docuserie “Live To Lead,” gericht op voortrekkers zoals de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, de overleden rechter van het Hooggerechtshof Ruth Bader Ginsburg, Greta Thunberg, Gloria Steinem en advocaat Bryan Stevenson van het Equal Justice Initiative.

“Heart of Invictus,” een documentaire die atleten volgt ter voorbereiding op de door Harry opgerichte Invictus Games, verscheen op de streamingservice in augustus.

Ook die maand bevestigde auteur Carley Fortune dat Archewell haar romantische roman “Meet Me at the Lake” aan het corrigeren is voor Netflix. “Ik ben zo opgetogen om met Netflix en Archewell samen te werken om ‘Meet Me at the Lake’ naar het scherm te brengen,” zei Fortune in een verklaring. “Het liefdesverhaal van Will en Fern ligt me na aan het hart, en ik kan me geen perfectere samenwerking voorstellen.”

Markle lijkt zich comfortabel te voelen achter de camera, hoewel er geruchten gaan over een “Suits” spin-off, wat fans doet afvragen of dit project haar terugkeer naar acteren zou kunnen markeren.

Leuk weetje: Meghan Markle debuut als actrice bij Married with children

Vóór haar koninklijke dagen maakte Meghan Markle haar allereerste acteerdebuut in de populaire tv-serie Married with Children.

In 1995 verscheen ze in de negende aflevering van het negende seizoen, “The Undergraduate,” waar ze de rol van een student speelde. Leuk weetje: Meghan’s connectie met de show gaat terug tot haar jeugd, aangezien haar vader een cameraman was op de set. Dit vroege optreden markeerde het begin van Meghan’s acteercarrière, die later uitgroeide tot haar bekende rol in Suits en uiteindelijk haar leven als Hertogin van Sussex.

Of Meghan ook daadwerkelijk terug zal keren als actrice? Dat weten we niet. Maar het zou stiekem wel ontzettend leuk zijn natuurlijk!

Meer over: