Ga naar de inhoud

Ga jij PATTY de serie kijken? Lees hier alvast de recensies

Update:
Patty serie Videoland

Zondag was de première van de gloednieuwe dramaserie PATTY, over het leven van televisiepersoonlijkheid Patty Brard. Duik jij na het lezen van deze blog meteen op de bank om te genieten van alle afleveringen? Lees eerst in dit artikel wat vriend en vijand vinden van de 5-delige serie.

Wisten we we niet al alles van Patty? Regisseur Will Koopman, bekend van Gooische Vrouwen en vele succesvolle films, bleek genoeg materiaal te hebben om toch nog een 5-delige serie te maken.

Videoland-serie PATTY is uit: kijk alle afleveringen

De nieuwe Videoland-serie PATTY draait geheel om Patty Brard en haar bewogen en kleurrijke jetsetleven. Van haar tijd in een succesvolle meidengroep ‘Luv’  tot aan haar 4e huwelijk met de bijbehorende privé en zakelijke financiële tegenslagen. 

In de serie wordt Patty Brard vertolkt door zowel Holly Mae Brood als Eva van de Wijdeven, waarbij Brood de jongere versie van Brard uit haar tijd bij Luv speelt en Van de Wijdeven de oudere, die een gespannen relatie heeft met haar dochter en beroemd is om haar sprong in Sterren Springen.

Patty voelt zich vereerd met eigen serie over haar leven

Andere prominente acteurs die meespelen zijn de acteurs Jim Bakkum. Jim speelt Patty’s ex-man René Muthert. Dook van Dijck  speelt de rol van Gerard Joling en Nadja Hüpscher speelt moeder Gerda.

Patty Brard voelt zich vereerd met de serie en was na de première duidelijk geroerd. Ze gaf toe nerveus te zijn over de reacties van het publiek. Met de gerenommeerde regisseur Will Koopman aan het roer is ze echter hoopvol gestemd over het resultaat.

Grappig om te horen dat ze niet alleen openlijk alles deelde met de makers van de serie, ze geeft ook toe dat ze de première speech ook niet zelf had gemaakt. Oordeel zelf maar wat jij nog wel en niet echt vindt aan Patty: alle afleveringen van PATTY zijn nu te zien bij Videoland.

Shownieuws over PATTY de serie

Bekijk de uitzending van Shownieuws over de lancering van de serie hieronder terug en hoor wat haar collega’s over de serie te zeggen hebben.

De tekst gaat onder de video verder >>

Nog meer recensies over de 5-delige serie

Speciaal voor Patty hier een aantal reacties van vriend en vijand >>

Bronnen: Story, RTL Nieuws, Talpa
Foto: Fotocollectie Anefo/Nationaal archief.

Meer over: