Ga naar de inhoud

Heeft Ronaldo het met masturbatiegebaar verbruid bij Arabische voetbalfans? 

Update:
Masturberen

Cristiano Ronaldo kon het weer eens niet nalaten zijn frustraties kenbaar te maken richting voetbalfans. Dit keer provoceerde de 39-jarige aanvaller van Al Nassr de supporters van tegenstanders Al-Shabab. Op beelden is te zien dat hij een masturbatiegebaar maakt toen zij de naam van zijn aartsrivaal Lionel Messi richting de Portugese vedette scandeerden.

Saoedische bond start onderzoek

En dat wordt niet door iedereen gewaardeerd. De Saoedische bond is een onderzoek gestart naar het obscene gebaar van Ronaldo. Een gerenommeerde Arabische sportjournalist geeft aan dat alles zijn grenzen heeft, hoe beroemd je ook bent. 

Ronaldo de tent uit gelokt

Met een doelpunt had de Portugese vedette een belangrijk aandeel in een 2-3 zege. Al Nassr won de uitwedstrijd tegen Al-Shabab door een benutte penalty van Ronaldo en 2 goals van de Braziliaan Talisca. Na afloop scandeerden de fans van Al Shabab de naam van Lionel Messi om  hem uit de tent te lokken.

Beelden van op sociale media

De spits reageerde welwillend op de toeschouwers door zijn linkerhand achter zijn oor te plaatsen en met zijn rechterhand een beweging voor zijn kruis te maken. Zijn gebaar zou niet geregistreerd zijn door de officiële camera’s, maar er circuleren wel beelden van op sociale media.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Nog meer frustraties

Ronaldo lag onlangs al onder vuur, toen hij na een nederlaag tegen Al-Hilal (2-0) een sjaal van de rivaal langs zijn kruis haalde. Ook tijdens dat duel werd Messi massaal toegezongen, waardoor Ronaldo uit frustratie een bal de tribune in schoot. Voor die actie kreeg hij een gele kaart.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Goed voor 42 doelpunten

Ronaldo is in de Saudi Pro League bezig aan een fabuleus seizoen. Ronaldo heeft inmiddels 42 doelpunten en 13 assists op zijn naam staan. Desondanks is hij niet in elk stadion geliefd. 

  • Al-Nassr staat momenteel op de tweede plek in de Saudi Pro League, 4 punten achter Al-Hilal, dat nog een wedstrijd te goed heeft.
  • Al-Nassr maakte in januari 2023 gebruik van de transfervrije status van Cristiano Ronaldo, die zijn contract liet ontbinden bij Manchester United.
  • De doelpuntenmachine ligt in Riyadh nog tot medio 2025 vast.

Bron: FCUpdate
Foto: Mateus André (Canva)

Meer over: