Ga naar de inhoud

De 10 meest originele cadeaus voor haar

Update:
cadeaus voor haar, cadeau voor vrouw

Het is best lastig om ieder jaar weer leuke en originele cadeaus voor je partner te vinden. Voor een vrouw is parfum of een sieraad altijd goed, maar het is natuurlijk leuker om eens iets anders te geven. We zetten een aantal cadeau-ideeën voor haar op een rij.

1.  Geef een onvergetelijke ervaring

Is er iets wat ze op haar wensenlijstje heeft staan? Koeien knuffelen, eten in dat ene restaurant, een bepaalde BN’er ontmoeten, met een oude deux cheveaux door de polder rijden? Geef haar dan een ervaring cadeau.

Nieuwe herinneringen zijn vaak het mooiste cadeau én je hebt er zelf ook iets aan, want je gaat natuurlijk gezellig mee.

2.  Een abonnement voor een tijdschrift

Een tijdschriftabonnement geven is een cadeau waar ze niet 1 keer, maar maandenlang plezier van heeft. Kies een tijdschrift op basis van haar interesses en sluit een cadeau-abonnement af. Heb je geen idee welk tijdschrift je moet kiezen? Dan kun je ook voor een bladcadeau gaan: dan kan ze zelf een keuze maken en zit je altijd goed.

Of een abonnement op spullen.

3.  Geef haar hobby cadeaus

Het is natuurlijk altijd fijn als iemand een hobby heeft waar je een toepasselijk cadeaus voor kan kopen. Houdt je partner van koken? Dan is ze vast blij met een prachtige nieuwe messenset!

Is ze graag aan het knutselen? Maak haar dan blij met nieuwe potloden of bijzondere pennen. Is je partner een sportief type? Maak dan deze fanatieke sporter blij met een mooie drinkfles, nieuwe sportschoenen of fitness attributen. Voor elke passie of hobby is wel een bijpassend cadeau te vinden.

4.  Genieten van een heerlijk wijnpakket

Als je partner van een wijntje houdt, dan zit je nooit fout met een bijzonder wijnpakket. Doe er een reep chocolade, verse noten of Franse kaas bij en het pakket voor een heerlijke avond is compleet.

Wil je nog een stapje verder? Je kunt ook een wijnpakket personaliseren met een foto en naam. Dit kun je bijvoorbeeld op de wijnkist of op de fles laten bedrukken. Dan heb je een lekker, uniek én origineel cadeau!

Of een sushi-cadeau, voor sushi liefhebbers.

Wil je niet te veel uitgeven? Bekijk deze tips met cadeaus onder de 10,- euro.

5.  Een boek over haar interesses

Als je een vrouw een boek cadeau doet, geef je haar een heerlijk ontspannend moment voor haarzelf. Maar misschien heeft de vrouw in kwestie al een kast vol met boeken. Dan is het lastig om te bedenken wat voor boek je kunt geven. Dan kun je altijd voor een e-book kiezen die gaan over een onderwerp dat haar aanspreekt. Houdt ze bijvoorbeeld van yoga? Geef dan een e-book over yoga.

6.  Geef haar een workshop cadeau

Wat geef je cadeau aan een ondernemende en nieuwsgierige vrouw? Een workshop! Nieuwe dingen leren is altijd leuk én ze is er nooit te oud voor. Uit het leren van nieuwe dingen haalt je partner nieuwe energie en inspiratie. Wat dacht je van een workshop zelf parfum of bonbons maken? Of een kookworkshop waarin je een bepaalde keuken leert? De mogelijkheden zijn eindeloos.

7.  Ontspannen met een wellness verwendag

Je kan ook een verwenmoment of verwendag cadeau geven. Verras haar met een (zelfgemaakt) diner, een lesje yoga of met een saunabon. Altijd goed, want wie vindt het niet heerlijk om verwend te worden? Dit cadeautje is extra leuk voor de drukke vrouw. Zij vergeet vaak om een momentje voor zichzelf te nemen. Nu moet ze wel.

8.  Verras haar met meerdere cadeaus in een verwenbox

Je kunt natuurlijk ook zelf een ‘verwenbox’ maken. Vul een doos met allerlei lekkere verwenmiddelen: maskertjes, bruisballen voor in bad, ontspannende thee, lekkere bedsokken, een nieuwe zachte deken voor op de bank. Stop in het pakket allemaal spullen voor een heerlijk avondje.

9.  Een persoonlijk sieraad

Bijna alle vrouwen houden wel van sieraden. Je kunt in veel sieraden een gegraveerde boodschap, initiaal of foto laten zetten. Of wat dacht je van een bedel met betekenis of een speciaal in opdracht gemaakt sieraad. Hier ga je gegarandeerd je partner mee verrassen.

10.  Een fotoboek vol herinneringen

Maak een fotoalbum met allemaal mooie herinneringen en momenten van jullie samen. Zo kun je samen op een mooie manier terugkijken op de afgelopen jaren. Je kan kiezen voor een fotoboek dat je zelf in elkaar knutselt met het knippen en plakken van afgedrukte foto’s, of een boek dat je online in elkaar zet.

Kun je nog meer goede ideeën voor cadeaus? Dit is een lijst met budgetcadeaus. Of wat dacht je van cadeaus die door de brievenbus passen? Dit zijn de 10 leukste brievenbuspakketjes.

En slimme pensioencadeaus! Vergeet vooral niet: vrouwen waarderen het echt als je moeite doet voor een origineel cadeau!

Meer over: