Ga naar de inhoud

Deze abonnementen op spullen zijn handig voor in 2024

Update:
Gemak met alleabonnementen.nl
In samenwerking met: Alleabonnementen.nl

Het nieuwe jaar is begonnen. Een ideaal moment om te starten met een lijstje met handige abonnementen voor dit jaar. Dan niet de standaard kranten- of tijdschriften laten bezorgen. Maar abonnementen die het dagelijkse leven een stuk gemakkelijker maken. Ben jij benieuwd welke dit zijn?

Abonnementen op chocola, wc-papier of condooms waren de afgelopen jaren zeer populair. Maandelijks wc-rollen op de mat waardoor je nooit mis grijpt, standaard een vers bosje bloemen of elke maand een chocoladereep in de brievenbus. In de Verenigde Staten is het al heel gewoon. In Nederland gebruiken mensen deze manier om aan spullen te komen steeds vaker. Het grote voordeel is het gemak én het bied je de kans om mogelijk te besparen.

Abonnementen die tijd besparen en ongemakken verminderen:

  1. Wasmiddel abonnement
  2. Kunstbloemen abonnement
  3. Maaltijdbox abonnement
  4. Nespresso abonnement

1. Wasmiddel abonnement: wassen op een milieuvriendelijke manier

Een wasmiddel abonnement is een uitkomst voor wie duurzaamheid belangrijk vindt. Deze service, die nog niet lang bestaat, voorziet je periodiek van een assortiment reinigingsmiddelen naar keuze. 

Denk hierbij niet alleen aan wasmiddel, maar ook aan schoonmaakproducten voor de keuken en badkamer. Het gemak van thuisbezorging en de garantie van ecologisch verantwoorde producten maken dit abonnement ideaal voor een schonere leefomgeving.

TIP: Heb je bijvoorbeeld al gehoord van Brauzz, verkozen tot beste product van 2022-2023? Dit merk maakt wassen eenvoudig én milieuvriendelijk.

2. Altijd stralende bloemen met een kunstbloemen abonnement

Echte bloemen verwelken en verliezen hun geur, maar met kunstbloemen blijft jouw huis altijd fleurig. 

Een kunstbloemen abonnement garandeert bloemen die er altijd fris uitzien, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over verzorging of houdbaarheid. Je bent goedkoper uit dan een abonnement op verse bloemen én ze zijn vaak niet van echt te onderscheiden.

Wil je graag afwisseling? Dat kan door eenvoudig te ruilen voor nieuwe bloemen-arrangementen, passend bij het seizoen. Een aanrader voor een altijd kleurrijk huis!

TIP: Reflower, ook wel de ‘bloemenbieb’, is populair en vaak in de media. Misschien is het iets voor jou als echte bloemenliefhebber (zonder groene vingers)?

3. Variatie in de keuken met maaltijdboxen

Maaltijdboxen zijn een bekend fenomeen. Heb jij ze al eens geprobeerd? Misschien is 2024 het perfecte jaar om deze gemakkelijke optie te ontdekken. Want makkelijker wordt het niet. Je kiest recepten die passen bij je dieet en gezinssamenstelling en ontvangt alle ingrediënten thuis. Dat is ook nog eens extra lekker.

Bekende leveranciers zoals HelloFresh en Marley Spoon zorgen voor verse, duurzame ingrediënten en eenvoudige recepten, die je zelf wekelijks kiest uit een ruim aanbod. Heb je speciale dieetwensen of voorkeuren? Dan is Green Chef een uitstekende keuze.

4. Koffie abonnement: Nespresso

Tot slot is het Nespresso abonnement een groeiende trend, die naar verwachting dit jaar ook nog verder in populariteit zal toenemen. 

Dit koffie abonnement biedt opties met of zonder koffiemachine. Bij de optie inclusief machine koop je de machine voor een symbolisch bedrag van maar €1. Je bestelt dan maandelijks een vast bedrag aan koffie, ideaal voor thuis of op kantoor. 

Al een koffiemachine in bezit? Dan is de optie zonder machine perfect. Je ontvangt periodiek jouw bestelde, favoriete Nespresso koffie thuis, wat tijd en soms geld bespaart.

In samenwerking met: Alleabonnementen.nl

Meer over: