kan je een tuin laten asfalteren?

6x9

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Indien je een zonnige tuin hebt, zal je de komende jaren met een sterke teer lucht zitten, die mogelijk ook nog kankerverwekkend is!! Bij een hittegolf kan het asfalt aan je schoenen/ kleren gaan kleven. krijg je er nooit meer uit. Door de zwarte kleur zal je tuin heel erg warm gaan worden bij een hittegolf, tot boven de 40 graden!! Warm asfalt zal wel niet gaan, dan moeten ze met een te grote machine je tuintje in. Dus kan het alleen met koud asfalt. Leg er worteldoek in met grind/ graffel er overheen. Of nog beter ,een dikke laag met gemalen boomschors, dat gaat 7 jaar mee, kan zo over je grond. ( nodig 5 m3)

Tuurlijk...door een bedrijf of met koudasfalt...denk alleen dat beton storten...of bestraten goedkoper is

Ja, technisch is dat geen enkel probleem. Maar er zijn ongetwijfeld gemeentelijke regels die dat verbieden vanwege de afvoer van hemelwater. Ook zal de woningbouwvereniging het niet accepteren wanneer het een huurhuis betreft.

Ja dat kan. U dient wel de ondergrond aan te passen. Aarde en zand verwijderen en vervangen door steenkorrel wat u moet aanstampen (trillen) 2 lagen is het beste, en de 2e laag wordt egaal geschuierd en met split/grit of kiezel bekleed. Het beste is om die mensen aan te schieten die met gietasfalt bezig zijn in de stad. Die hebben vaak nog een restant over na het werk en wat ze anders terug moeten brengen naar de asfaltmolen. Als u zelf de voorbereidende werkzaamheden doet, dan hoeven ze alleen maar het hete asfalt aan te kruien. Geeft u specifiek een opdracht, dan bent u meer geld kwijt. Nu kunnen de jongens nog wat bijverdienen. Hetzelfde verhaal geldt voor de betonmixer die een paar ton over heeft.

Het kan wel maar ik zou het niet doen. Kijk hier maar: http://www.detuincoach.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100