Bestaat er een huishoudhulpje om zakjes leeg te drukken zonder vieze vingers te krijgen?

mijn poes miep krijgt iedere avond 1/3 zakje (dieet)voer.
ik strijk er dus 1/3 uit, en heb steeds weer vieze kattenvoervingers.
is daar een hulpje voor op de markt?
wat wellicht het zakje ook afsluit?

als zoiets bestaat, zou een foto fijn zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een eerste oplossing zou misschien plastic handschoenen zijn? Dat scheelt in ieder geval al in de vieze kattenvoervingers. En als je nou een luchtdichtbakje koopt en daar het hele zakje in doet? Kan je bij het voeren met een vork/lepel elke keer 1/3 eruit halen. Succes ermee!

Misschien een optie om een grote wasknijper te gebruiken, om het voedsel uit het zakje te laten glijden. Kun je het meteen gebruiken om het dicht te maken. Groetjes

Waarom krijgt ze maar zo weinig dan? je kunt toch ook een heel zakje geven? natvoer is zooo belangrijk voor katten.ik geef mijn kat 2 keer per dag natvoer entussendoor eet hij wat brokjes. lees eens op www.kattenplaza/kattenforum. daar staat heel veel over voeding voor de kat/poes. maar je probleem kun je oplossen door een lepel of zo te gebruiken denk ik

Bronnen:
www.kattenplaza.nl/kattenforum

mijn kat eet de brokken van Royal Canin, dat is hoogwaardig voedsel en ze krijgt van mij ook een derde zakje of blikje gourmet, gewoon voor het lekkere. Maar ik doe de inhoud gewoon in een tupperware bakje en dan haal ik het met een lepeltje eruit.

Ja hoor, dat heet een bakje en een lepel. Misschien nog een deksel. Ook afwasmiddel is dan gemakkelijk, met een borstel en een theedoek. De verwarming is ook handig dan. Genoeg hulpjes te vinden voor je.

O wat een goede vraag, ik vind het ook altijd zonde van het restje. Wat ik zelf doe, en dat helpt wel iets bij mij is het hele zakje goed kneden (zolang het dicht is), daarmee valt de massa er meer vanzelf uit als je hem openmaakt en omkiept. Mogelijk helpt dat ook voor porties (ik geef nl wel het hele zakje)

Het zakje openknippen en in z'n geheel in de voerbak doen. De poes likt het dan wel schoon. Je kan ook voor een paar centen een doosje operatiehandschoenen kopen, of een boterhamzakje als handschoen gebruiken.

Om ze leeg te krijgen zijn er speciale hulpjes voor, om geen vieze vingers te krijgen niet... Zakje open maken, legen in een aflsuitbaar bakje en van daaruit met een lepel doseren is het enige dat ik kan bedenken...

Voor zulk soort klusjes pak ik altijd een goedkoop boterham zakje en die gooi ik na gebruik weg. Gewoon om je hand heen doen alsof het een handschoen is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100