hoe krijg ik schimmelafdrukken uit kinderwagen bekleding?

Weet jij het antwoord?

/2500

Van HG Schimmel-vocht en weerplekken reiniger. Wel eerst even op een plekje dat je niet ziet testen of het niet de stof te veel aantast. https://www.google.nl/search?q=HG+Schimmel-vocht+en+weerplekken+reiniger&oq=HG+Schimmel-vocht+en+weerplekken+reiniger&aqs=chrome..69i57j0l4.2756j0j4&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

als het geen stoffen bekleding is zou je met wat bleekwater kunnen proberen.

Als het "weer" erin zit (zwarte puntjes), gaat het er helaas niet meer uit. Je kan het wassen in de wasmachine en dan hopen dat het eruit gaat. Met bleekmiddel bleek je de schimmelplek alleen maar, het gaat er niet mee weg. Het blijft er dus in zitten (in verbleekte vorm). KLinkt heel gek misschien, maar je kan ook met kunstgebitreiniger de bekleding weken, daarmee gaan de vlekken er ook vaak uit. Wat ook werkt is hg oxi-vlekkenwonder, biotex, vanish, ariel vlekverwijderaar, k2r vlekkenspray. Zelf doe ik het dan in een emmer heel heet water, en gooi er wat van het spul in (van 1 merk), doe de (be)kleding erin en laat het een middagje staan. De garantie dat het helemaal verdwijnt kan ik je helaas niet geven.

Weervlekken in gekleurde katoenen, linnen, wollen, zijden en synthetische stoffen dept u royaal met een oplossing van water met zout (5%) en spoelt u vervolgens na in een handwarm sopje. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100