Kan je schoenen poetsen zonder schoensmeer??

Geen schoensmeer in huis

Toegevoegd na 45 seconden:
Dus dat ze wel glansend worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een flinke doek bij de twee punten pakken en met stevige halen over je schoenen halen terwijl je ze aanhebt. Als ze niet helemaal kaal zijn krijg je ze zo weer aardig aan het glimmen. deze noodoplossing leerden we in dienst.

Ik gebruik wel eens olijfolie. Paar druppeltjes op een doek, zachtjes inwrijven en oppoetsen. Als je schoenen erg kaal zijn, is dit geen goed idee want je ziet de kale plekken dan nog meer, maar jij wilt ze laten glanzen. Dat lukt heel goed.

Eerst goed met een doekje het vuil van je schoenen eraf vegen dan zijn ze weer schoon.

Eerst het vuil er af, dan met de binnenkant van een bananenschil opwrijven. Bananenschil weggooien.

Als je een man bent,gewoon als je ze aan hebt even langs je broekspijpen halen. Suc 6 verzekerd.

Zelf heb ik ook geexperimenteerd , en boek een goed resultaat met siliconenspray ! Doe ik ook mijn leren motor laarzen mee , en werkt perfect . Kijk natuurlijk uit met de onderkant van de zolen .

Vroeger... toen ik in dienst zat moesten de schoenen ook blinken. Wanneer er geen schoensmeer voorhanden was deden we het met (sla)olie. werkt goed. Volgens mij kan het ook met andere biologische oliën (olijf, zonnebloem) gewoon even insmeren en uitwrijven tot slot na-wrijven met een nylon kous en genieten maar! groet Dirk Jan

Ik heb mijn schoenen heel vaak behandeld met vaseline. Gingen ze altijd heel mooi van glimmen.

Zelf gebruik ik volgende trucs: - bananenschil (kan een lichte kleurverandering geven) - kuisen met een vod van badstof en alepzeep, zeep eraf halen met vochtige vod en goed opwrijven met olie of gelijkaardig (babyolie, bodylotion, amandelolie) Toegevoegd na 54 seconden: opmerking: niet te nat maken en goed droogwrijven in kleine cirkels

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100