Wie weet het telefoonnummer van beatsbykopen.nl?

Ik kom niet in contact met ze en zou graag willen weten waar mijn bestelling blijft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Die is er niet. Dit lijkt me gewoon weer gevalletje van internet oplichting. Geen KvK, @Hotmail.com email adres en 1/3de van de adviesprijs. Ik ben bang dat je bent opgelicht.

Het kantooradres is Volmerlaan 13E in Rijswijk volgens hun site. Dat adres bestaat niet. Er is wel een nummer 13 en dat staat te huur. Jammer.

Bronnen:
http://www.debedrijfsmakelaar.nl/Kantoorpa...

geen telefoon nummer,maar wel e-mail of contactformulier via website: Beatsbykopen.nl Volmerlaan 13 E 2288GD Rijswijk E-mail: beatsbykopen@hotmail.com https://beatsbykopen.betaalsecure.nl/contact.aspx

Er is inderdaad niet veel over te vinden over deze website. Ik heb echter wel een adres gevonden van het bedrijf dat de website host. Het gaat om een bedrijf dat Netformatie B.V. Component heet. Je kunt proberen om contact met hen op te nemen, wellicht dat zij een telefoonnummer of iets dergelijks hebben. Daarnaast denk ik persoonlijk ook dat je opgelicht bent: 1. Niet ingeschreven bij Kamer van Koophandel 2. Ze maken gebruik van een GRATIS email account. 99,99999999% van de echte webshops maken gebruik van accounts die gekoppeld zijn aan hun website. Oplichters werken vrijwel altijd met gratis accounts zoals hotmail of Gmail.

Bronnen:
http://www.netformatie.nl/

Ik heb even gekeken op de site, en met dat adres ben ik verder gaan zoeken en kwam nog meer gegevens tegen waar wel een telefoonnummer bij staat. sukses

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100