Waarom knipt iemand met lange haren haar haar niet kort?

Elke keer als ik kim hollander op tv zie,slaat zij altijd met haar hoofd.Natuurlijk om haar haren uit het gezicht te slaan.Maar ik vraag me dan af,als je daar zoveel last van hebt,waarom dan lange haren?Zoals kim hollander met haar hoofd slaat,moet ze er toch wel extreem veel last van hebben.Lelijker kan ze daardoor niet worden,lijkt me.

Toegevoegd na 2 uur:
Voordat jullie deze vraag beantwoorden...deze vraag is sarcartisch bedoeld hoor.Ik weet ook wel dat ze dat doet om op te vallen,zoals alles wat ze doet om op te vallen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Grappig dat je deze vraag stelt. De laatste keer dat ik haar op tv zag, viel me op dat zij een speciale 'hair flip lok' heeft... Moet je maar eens opletten. Haar haar is mooi symmetrisch geknipt, met pony, maar één lok aan de rechterkant (voor de kijkers links) is lang en valt precies zo dat hij steeds voor haar gezicht terecht komt. Zodat ze die steeds uit haar gezicht 'moet' vegen, wat veel mannen een sexy gebaartje vinden. Hoe nep wil je het hebben :-/

Lang haar word als schoonheidsideaal gezien door sommige vrouwen. een beetje last daarvan hebben, hebben ze er dan misschien wel voor over.

Lange haren staan mooi in veel gevallen. Kort haar staat bijvoorbeeld niet. Maar ook associatie met sexy en charmant zijn niet verkeerd. (Exc. Kim Holland) Dus waarom kort maken als lang haar mooi(er) staat?

Ik denk dat het zwaaien met haar hoofd een andere functie heeft dan het haar uit het gezicht slaan. Het zal meer met verleidingsgedrag te maken hebben. En het zal wel werken, anders zou ze wel iets anders doen. Ze moet het tenslotte hebben van de verleiding.

Ha ha ha! Gekke vraag maar toch een goeie! Haar is een soort sieraad, een pronkstuk. Het is ook lekker warm in je nek, maar daarvoor hoeft het niet heel erg lang te zijn.

Wie mooi wil zijn moet pijn leiden :P. Als zij het nu mooi vind. Dan heb je het er voor over. Ik ben me haar ook aan 't laten groeien. Heb er soms ook last van nu... Maar ik vind het gewoon leuk en mooi (al ben ik dan een jongen), maar het is niet altijd ideaal..

Lang haar is een sieraad voor de vrouw.

Waarom trek ik een groene trui aan? Je doet het of je doet het niet > of je er last van hebt is een subjectief verhaal. Ze zou er een elastiek in kunnen doen, maar op TV heeft ze waarschijnlijk een reputatie hoog te houden. Haar lange haar is denk ik een herkenning, een keurmerk.

omdat een jonge vrouw een man moet aantrekken om zich voort te planten en lang haar trekt mannen aan ..maar èèns dat ze getrouwd zijn en kinderen hebben knipt de vrouw meestal haar haren kort om minder op te vallen omdat ze niet meer op zoek is naar een man.........

Niet iedereen wil er hetzelfde uitzien. Door het verschil in kapsels hebben we gelukkig de keus. Lang verzorgd haar kan erg mooi en sexy zijn. Ik heb ze nog niet zo lang geleden ook kort laten knippen en niet omdat ik er extreem veel last van zou hebben. Onbdanks dat ik er geen moment spijt van heb kan ik ze nu niet meer zo goed leuk opsteken of allerlei andere creaties met m'n haar maken. En kort haar is koud ben ik achter gekomen.

wie mooi wil zijn moet pijn lijden, of in dit geval... wennen aan die irritante haren in de ogen! Ik zit hier nu ook met een halve pony in mijn ogen, voelt irritant, ziet er leuk uit. No pain, no gain. In ieder geval, goede vraag want ik weet niet waarom ik dit mijzelf aan doe.

lang haar word ook wel staat ook wel voor vruchtbaarheid wat aantrekkelijk is. Onderzoeken hebben bewezen dat lang blond haar bij vrouwen als het ,eest vruchtbaarst worden gezien.

Eens fotoshoppen met kort haar ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100