ik zoek een handtas, maar ik wil hem gebruiken voor school?

weet iemand een winkel waar ze sterke en mooie handtassen verkopen voor een tiener

Toegevoegd na 9 minuten:
ik woon in Zoetermeer

Toegevoegd na 10 minuten:
het liefst onder de 50,-

Weet jij het antwoord?

/2500

Wennekes is een goede tassenwinkel waar ze een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Ik hoop wel dat je in Gelderland woont, want volgens mij hebben ze daarbuiten geen vestigingen. http://www.wennekeslederwaren.nl/

De Hema heeft mooie en sterke, de Ven D heeft ook goede, maar een handtas is niet aan te raden, omdat het slecht voor je boeken(de kaft) en de manier waarop je zo'n enorm gewicht mee neemt is ook niet goed voor je lichaam en met name je polsen.

Bij de invito vind je leuke handtassen, ze zijn ook lekker groot, en niet duur (€25 - €50). Ook bij manfield kun je terecht, maar is wel wat duurder. Bij de H&M hebben ze ook leuke tassen, alleen niet altijd groot genoeg voor school. Je kunt kijken, misschien vind je toch een geschikte tas.

Bedoel je echt een hand tas? Of meer zo,n echte mooie nette schooltas? Meestal bruin van kleur met 2 van die vakken voor op? Ik heb er vroeger namelijk ook zo eentje gehad en die kwam heel simpel bij de kringloop weg. Maar nieuw waren ze uiteraard ook wel te koop en de meesten klasgenoten hadden hun nieuwe tas bij de kipling winkel gekocht . (alleen maar voor dat domme aapje maar toch ) Geen idee of die winkel overal in Nederland zit en of ie uberhaupt nog wel bestaat want ik zit al jaren niet meer op school maar je zou eens een kijkje kunnen nemen bij de bijenkorf. Of bij een ander groot waren huis. En wanneer je echt een tas bedoelt waar de meeste vrouwen mee over straat lopen kun je eens een kijkje nemen bij scapino. En uiteraard hebben ze ook bij de bijenkorf wel leuke tassen en bij de Hema en de bristol ook wel.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100