Hoe krijg ik minder sproeten?

In de zomer krijg ik altid iets meer sproeten, niet veel maar ik vind ze niet mooi, wat kan ik ertegen doen? Ik smeer mijn gezicht altijd in en zit niet heel lang in de zon ofzo...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je sproetjes worden donkerder van de zon, dus als je een zonnecreme gebruikt met een hoge beschermingsfactor, zullen ze minder kleuren in de zomer. Hoe ouder je wordt, hoe minder duidelijk ze worden. Het schijnt dat je ze kunt laten laseren, maar dat kost een hoop geld en eigenlijk zijn sproetjes natuurlijk hartstikke leuk.

Je kan er niet zo aan doen maar je als je lang met je gezicht in de zon zit wordt je gezicht ook bruiner en zie je de sproeten minder goed ; )

je kunt ze wel minder zichtbaar maken,maarals je minder wilt moet je ze operatief laten verwijderen

Met dit middel het heet Schwanenweiss, en is gebaseerd op een quckzilverconcentraat dat het pigment wegneemt. Je ziet ze na een paar behandelingen echt niet meer. Hieronder een duitse site waar erover gesproken word Succes! Voor plm 10 euro heb je al een potje, maar je moet je het wel bestellen in Duitsland. https://www.pharmeo.de/product_info.php/info/p399350_FRUCHTS-Schwanenweiss-verstaerkt-30-ml.html/XTCsid/7fecf5a8494c62acdf385fe3bf49a483 Het werkt echt heel goed, misschien moet je het eens aan je huisarts vragen, drogisterijen hebben het zeker niet, sommige leveranciers aan apotheken zullen het zeker wel kunnen bestellen.

Bronnen:
http://beautyjunkies.inbeauty.de/forum/arc...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100