is het normaal dat je soms denkt waahhh ik val naar beneden omdat de aarde zweeft en zomaar naar beneden kan vallen

Toegevoegd na 7 minuten:
nee niet echt waah maar als je zo zit te denken is het wel vreemd toch??

Weet jij het antwoord?

/2500

je vraagt naar een mening, voor een heel vreemd geval.. ik vindt dit toch wel raar ja, je merkt er niks van, dus 'waaaahh' is een beetje overdereven, niet?

Nee, dat is niet normaal. Als je met beide voeten op de grond staat heeft een mens niet het gevoel van te zullen vallen. Alleen als je in bed ligt en op het punt staat om in slaap te vallen, dan kan je het gevoel krijgen letterlijk te vallen - en dan schrik je ineens weer wakker.

Als je bedoelt dat je bang bent om te vallen omdat de aarde zweeft, dan moet je je eens verdiepen in zwaartekracht. Je zit min of meer aan de aarde vastgekleefd en je kunt er niet af vallen.

De aarde kan niet naar beneden vallen, in het heelal is er geen beneden en geen boven, we plakken allemaal vast aan de grote magneet die aarde heet.

Is niet zo vreemd hoor. Maar moet niet te vaak voorkomen...:) Die gedachte komt in je hoofd, denk ik, omdat je niet precies weet hoe dat nou toch allemaal werkt met zwaartekracht. Als je weet hoe dat in elkaar steekt, dan zou je die gedachte niet meer hebben. Onwetendheid over, of onbekend zijn met iets, brengen vaak de raarste gedachten in iemands hoofd. Omdat je eigen voorstellingsvermogen en fantasie op hol slaan. Maar wees gerust, je hoeft niet bang te zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100