mag je één week stage lopen bij een basisschool als computermeester?

Ik moet één week stage lopen maar het moet iets met computers dus ik dacht computermeester maar mag het

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Stagelopen op een basisschool is vaak wel mogelijk (tenminste, op de school waar ik werk is dat heel gebruikelijk), maar een "computermeester" (die term heb je zelf bedacht?) zal nooit een hele week werk hebben op een basisschool. Dus is er niet genoeg werk voor je. Waar je wel een kunt denken: een week stage lopen bij een computerwinkel, waar zowel verkoop als reparatie plaatsvindt.

Ja dat mag als jij toestemming vraagt aan je stagebegeleider. en de daarvoor aangewezen persoon op school is dat goed! Succes

Bronnen:
Ervaring!

Vraag het aan een basisschool, maar ga eerst bij jezelf na wat je te bieden hebt. Is het de bedoeling dat je kinderen iets leert over of met computers? Ben je meer een techneut en wil je de leerkrachten ondersteunen met tips en tools? Of wil je gewoon eens rondkijken wat er al aan computerprogramma's draaien in de lesprogramma's.

Op een basisschool is zeker wel iets te doen met computers. Veel scholen hebben een ICT'er. Je kunt bijvoorbeeld met deze persoon meelopen. Gewoon scholen in je buurt bellen of even langs gaan!

Hangt van je opleiding af. Bij ons op school noemen we dat snuffelstage.... Dus om even een indruk te krijgen van een bepaalde doelgroep is een snuffelstage ideaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100