Wat zijn de mogelijkheden met een hbo verpleegkunde diploma?

Ik ben momenteel bezig met de opleiding Hbo-v en natuurlijk ben ik op de hoogte van de standaard mogelijkheden met een diploma Hbo verpleegkunde (zoals; thuiszorg, ziekenhuis, gehandicapten, mensen met een psychische aandoening, ouderenzorg, verpleeghuizen, evt ben ik iets vergeten...)
Maar ik ben nou heel benieuwt naar de meer specifieke mogelijkheden!
Ik wil iets specifieks doen. Bijvoorbeeld werken met kinderen met het syndroom van down, en hoe kan ik daar het beste terecht komen?

Verder ben ik ontzettend benieuwt naar andere (wat onbekendere) mogelijkheden! Gelieve er ook bijschrijven, als je er bekend mee bent, hoe jij of ik het beste in die specificatie kan komen.


Ik ben ontzettend benieuwt!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Op deze website http://www.carrieretijger.nl/opleiding/gezondheidszorg/verpleegkunde is deze informatie te vinden: "Hbo-opleiding Verpleegkunde Wat kun je ermee worden? Je kunt als verpleegkundige aan de slag bij een groot aantal (zorg)instellingen en organisaties: - Ziekenhuizen - Verpleeghuizen - Verzorgingshuizen - Thuiszorg (wijkverpleegkundige) - Gehandicaptenzorg - Geestelijke gezondheidszorg (psychiatrisch verpleegkundige) - GG&GD (sociaal verpleegkundige) - Kraamzorg - Commerciële bedrijven (bedrijfsverpleegkundige)"

Bronnen:
http://www.carrieretijger.nl/opleiding/gez...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100