hoe lang zou je fietsen van haarlem naar schiedam?

ik wil dit binnenkort gaan doen thans denk ik er over dat te gaan doen,

Toegevoegd na 6 minuten:
van station Haarlem naar Station Schiedam

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn Tomtom 7 for Windows Mobile geeft een fietsroute van 64,1 km en geeft een geschatte reistijd van 3:13 uur. Kennelijk gaat hij uit van een gemiddelde snelheid van bijna 20 km/u, als je een beetje doortrapt is dat te doen. De route loopt via de N208 (Herenweg) over Heemstede, Vogelzang, Hillegom, Lisserbroek naar Leiden, van daar via de N206 over Zoeterwoude naar Zoetermeer. Van daar over Bergschenhoek langs Rotterdam Airport kom je in Schiedam. Langs vrijwel alle wegen liggen goede fietspaden.

dat is afhankelijk waar je van uit haarlem vertrek en waar je naar toe gaat in schiedam ongeveer 65 km en daar doe je ongeveer 4,5 over Toegevoegd na 4 minuten: Vul het in op de link die ik je gestuurt hebt en dan kan je het zien.

Bronnen:
http://route.anwb.nl/routeplanner/

In Google heb je ook een routeplanner. Die zegt van Haarlem station naar Schiedam station is 61,2 kilometer. Als je zou gaan lopen geeft hij 12 uur en 35 minuten. Afhankelijk hoe snel jij fietst, hoe getraind jij bent, hoe vaak je stopt etc. doe je er tussen de 3 en 6 uur over Hier vind je een gedetailleerde routebeschrijving. http://maps.google.nl/maps?hl=nl&tab=wl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100