als je geen auto inruilt , kun je dan korting krijgen?

als ik geen auto inruil , kan ik dan korting op de aankoopprijs van een auto krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, in de meeste gevallen kan dat. Bij een gebruikte auto zit er vaak tot 10% ruimte in de prijs, volgens de consumentenbond op nieuwe auto's tussen de vier en de acht%. In deze tijd van slechte autoverkopen vast nog wel iets meer! Consumentenbond: Wilt u een nieuwe auto kopen en heb je geen auto om in te ruilen? Dan kunt u vaak tóch korting krijgen. Een deel van de inruilprijs die u voor uw oude auto krijgt, is de korting die u ook zou ontvangen zonder inruilauto. Dit is vaak 4 tot 8% van de nettocatalogusprijs van de nieuwe auto. Best de moeite waard om te onderhandelen over die korting!

Bronnen:
http://www.consumentenbond.nl/test/auto-vr...

Er is altijd ruimte voor onderhandeling de ruimte is beperkt maar is er wel dus bespreek het bij een aankoop.

Je kunt altijd korting vragen, maar niet iedereen kan korting krijgen... Wanneer je een beetje brutaal/slim bent kun je in een gesprek met de verkoper over korting praten en nu de verkopen zo inzakken zijn ze natuurlijk tot veel bereid om jou over te halen tot VERKOOP! Ze moeten ten slotte wel SCOREN... Wat je kunt doen is bijvoorbeeld kortingen bedingen op accessoires, dus op de autoradio, op de andere antenne die je wilt hebben, op de véél betere speakers die ook nog ingebouwd moeten worden...nou ja op kleinere dingen, als je die zelf moet betalen is dat toch weer een extra bedrag en nu ben je bezig met minder betalen, dus thuis bedenken en opschrijven [lijstje maken] wat je allemaal wilt en waar je allemaal korting op kan vragen, dan kan jij bij de dealer goed onderhandelen. Succes!!

Is mogelijk maar door de grote concurrentie via internet en eenvoudige zoekmachines als gaspedaal vind je makkelijk de goedkoopste auto van jouw keuze. Daar zit dan echter vaak nog nauwelijks winstmarge op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100