Welke autoverzekering is het meest voordelig als je je allereerste auto koopt en dus nog geen schadevrije jaren hebt?

Zijn er autoverzekeringen waarbij je toch met een aantal schadevrije jaren of andere korting in kan stromen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien kun je korting krijgen via de collectieve verzekering van de werkgever? Anders moet je ze eens vergelijken op internet via prijsvergelijk ofzo, google gewoon eens wat de goedkoopste is.

Onze dochter heeft een verzekering bij de Hema afgesloten. Na onderzoek bleek deze het goedkoopste te zijn voor mensen die nog geen no-claimkorting hebben opgebouwd. Onlangs was er een actie waarbij je 50% korting kreeg voor het eerste half jaar. Deze actie is helaas nu niet meer geldig. Maar ik heb even voor je gekeken en voor een gemiddeld kleine auto b.v. Lupo, betaal je rond de 50 euro per maand. Hieronder een link waarop je je premie kunt berekenen.

Bronnen:
https://www.hemaverzekeringen.nl/autoverze...

Ga naar een goede onafhankelijke assurantieadviseur,omdat dit per persoon en auto kan verschillen in verband met leeftijd, opleiding, baan, kilometertrage woonplaats voertuig etc is hij de aangewezen persoon om een eerste aanvraag te beoordelen.Als je zijn offerte binnen hebt kun je op internet nog eens kijken of het goedkoper of beter kan. Een goed adviseur betaalt zich bijna altijd terug door besparing van kosten en ergenissen bij schade.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100