Mijn auto start niet meer. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn? De accu is goed, daar heeft het niets mee te maken.

Het is een opel Vectra uit 1998. De centrale portiervergrendeling werkt ook niet. De auto kan alleen geopend worden aan de bestuurderskant. Opladen van de accu heeft geen effect, de accu is nog goed. Er is helemaal geen spanning, dus ook de dashboardlampjes branden niet. Het is een automaat. Zondag heb ik er nog mee gereden, maandag heeft de auto stil gestaan en dinsdagmorgen deed ze het niet meer. Bij de garage willen ze er wel naar kijken en verwachten ze dat het iets kleins is, hoewel ze niet zeggen wat, maar ik weet niet hoe ik een automaat van haar plek krijg als ze het niet doet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij is er een zekering gesprongen. Er zijn 3 zekeringskasten: onder de motorkap, bij het dashboard en in de kofferruimte. Kijk eens bij de kast bij het dashboard.

klinkt als de start-onderbreker.. zit er alarm op je auto? afstandsbediening? en niet slepen maar weg laten takelen op een auto ambulance anders ben je verder van huis..

Waarom denk je dat de accu nog goed is? Alles wijst er op dat de accu geen spanning heeft. Een paar weken geleden deed mijn accu het ook niet meer. Ik had hem pas vier maand geleden gekocht. Het verstandigste is om met een acculader accu op te laden. Dan zal de auto wel starten . Dan naar een automaterialenhandel rijden en de accu laten doormeten.

Ik denk dat er iets met een relais fout zit of een fout in de boordcomputer dat ie geen spanning toelaat.

het zou heel goed aan de accupoolklem(men) kunnen liggen!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100