Hoelang duurt het om van België naar Nieuw-Zeeland te reizen?

Ik zou graag eens gaan maar weet niet hoelang het duurt om er te geraken. Het zal waarschijnlijk wel even duren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Totale vliegtijd van België naar Nieuw-Zeeland bedraagt +/- 24 uur (+/- 25 uur onderweg met tussenstops). Normaal overstap in Europa (Frankfurt, Charles de Gaulle, Amsterdam, Londen …) en overstap of technische stop in Azië (Singapore, Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur, …).

Bronnen:
http://www.aussietours.be/nl/frequently-as...

Zo'n 24 uur, indien je de tussenstops niet meerekent.

klm.com geeft als snelste optie 25h55 minuten (Brussel-Auckland, met tussenstops op Schiphol en Seoul-Inchon). Dat lijkt me een goede indicatie voor wat mogelijk is.

Bronnen:
klm.com

Ligt eraan welk vervoersmiddel je kiest. Voor de hand liggend is het vliegtuig. Hiermee ben je in totaal 24 uur en 25 minuten onderweg vanaf Brussel naar Auckland (grootste vliegveld op het noordereiland van NZ) met een tussenstop van 2 uur en 20 minuten in Tokyo. De reis (met één tussenstop) bestaat uit 2 lange vluchten van gemiddeld 11 uur. Ondanks dat je in het vliegtuig zit, is dit erg vermoeiend. Het kan daarom fijn zijn om een nacht in een hotel te kunnen slapen in de plaats waar je overstapt. Toegevoegd na 3 minuten: Dit is de snelste vliegreis van Belgie naar Nieuw-Zeeland.

Bronnen:
www.skyscanner.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100