Gebruiken Chinees restaurants Plofkip in hun gerechten?
Zijn er ook keurmerken voor restaurant die wel of geen plofkip verwerken?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Uit eten & Bestellen. Vragen over dranken, koken, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Zijn er ook keurmerken voor restaurant die wel of geen plofkip verwerken?
Zilver bestek tast de smaak aan van kaviaar , waarom niet bij goud ?
Ook glas of plastic lepels kunnen gebruikt worden , maar weer geen tafelzilver , waarom niet ?
Toegevoegd na 11 minuten:
Ook wordt er gezegd dat metaal op zich , de kaviaar een bittere smaak geeft , waarom hebben de meeste potjes met kaviaar , een metalen deksel ?
None
Is het ook zo dat ze de zelfde maten heb als in Amerika of bijvb refills
Of was ie tijdelijk?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing