Is whatsApp nou gratis of niet meer?

ik kreeg vanmorgen dit bericht:

Lees dit please! Hallo allemaal, het lijkt erop dat alle waarschuwingen echt waren, het gebruik van WhatsAAp kost geld vanaf de zomer van 2012. Als u dit bericht zou willen sturen naar 18 verschillende op uw lijst, zal uw pictogram blauw zijn en zal gratis voor zijn voor jou. Als je dit niet gelooft. Zie dat morgen om 6 uur je WhatsApp eindigt. En dan moet je betalen om het te openen, dit is een wet.Deze boodschap is voor het informeren van al onze gebruikers. Onze servers hebben onlangs probleem gehad, dus we vragen uw hulp om dit probleem op te lossen. Wij eisen van onze actieve gebruikers dat dit bericht doorgestuurd wordt naar elk van de mensen in uw lijst met contachtpersonen aan onze actieve gebruikers met behulp van WhatsApp te bevestigen, als je dit bericht niet verzendt naar al uw contacten in WhatsApp,dan is uw account inactief!


is dat echt zo of is het fake?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is weer een van de o zo grappige doorstuur mailthes, het is hardstikke nep. Als whatsapp echt betaald zou worden krijg je het anders te horen en komt er wel een update. Mvg

Als je alleen al kijkt naar hoe het geschreven is. Lijkt wel kleutertaal. Het begint met u en vervolgens staat er als je dit niet gelooft... WhatsAAP. ook zo leuk :) Maar maak je geen zorgen. het is FAKE! lekker door blijven 'appen ;)

inderdaad is het hoogstwaarschijnlijk gewoon nep! als het echt zou gebeuren zou je van whats app een bericht krijgen en dus niet van vrienden/andere whats app gebruikers. verder heeft het doorsturen van een appje totaal geen nut, en word er eerst gezegd 18 personen en later al jouw contacten. complete onzin dit. het is best mogelijk dat we ooit eens voor whats app moeten betalen, maar zoals gezegd krijg je dan een bericht van whats app ipv andere gebruikers. en dit soort echt nieuws komt dan waarschijnlijk zelfs op het nieuws.

mocht dit ooit het geval zijn dat krijg je bericht van je provider. Dus gewoon dit negeren..het is hartstikke nep..

dit is typisch weer zo'n Internet hoax. kijken wie het doorstuurt ed. Gewoon engeren en deleten die hap Toegevoegd na 22 seconden: negeren bedoel ik natuurlijk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100