Ik zoek informatie over een rubberen smeervloer voor een buiten-speelplaats op een kinderdagverblijf. Zie uitleg.

Voor ons kinderdagverblijf ben ik op zoek naar informatie over een rubberen smeervloer voor buiten. De huidige speelplaats is voorzien van een laag asfalt. Deze is bijna helemaal versleten, en is helemaal ruw door het zeer intensieve gebruik. Tijd voor een nieuw speelveld dus!

De buitenspeelplaats heeft een oppervlakte van ca. 100m2. Het zou mooi zijn als er een motief van een racebaan/atletiekbaan in gemaakt zou kunnen worden.

Informatie over de prijs per m2, voorbereiding, montage, onderhoud, mogelijkheden en alles meer is welkom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://users.skynet.be/bs712776/rubber_gietvloer.htm http://www.worldproductspecials.nl/page2/page2.html http://www.speeltoestellen.nl/index.php?id=rubbergietvloeren alvast iets, er is oneindig veel over te vinden met rubbergietvloeren googlen

ja, zo'n autobaantje lijkt me super-leuk voor die spruitjes! dan kunnen ze met hun auto'tjes het verkeer nabootsen :)

Ze verkopen bij Gamma, Practis en dergelijke doe het zelf bouwmarkten vaak grote rubberen tegels in diverse kleuren. Worden vaak voor een terras of voor onder schommels e.d. gebruikt. Kijk eens op hun sites voor de prijzen en het assortiment. Kan ook zijn dat het een zomerartikel is en dan vooral ingekocht wordt.

Kunstof gietvloeren zijn er vanaf ca €80 per m² ook voor intensief gebruik,ik denk dat je beter rubbere tegels op de speelplekken waar de valkans groot is kunt leggen en de rest opknappen.