Kan ik nou nog aan capoeira doen?

Ik ben 17 jaar.
Ik wil wat gaan doen, namelijk een vechtsport. Capoeira lijkt me echt superleuk maar heb er geen ervaring mee. Is het dan wel mogelijk op het op deze leeftijd te doen? Of is dat niet verstandig??

Misschien een domme vraag maar wil het zeker weten

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben op mijn 18e (als meisje) nog begonnen aan karate. Het kan dus! Zoek een groep in je omgeving waarbij je je op je gemak voelt, neem een proefles, of kijk een keertje mee. Je wordt in een groep geplaatst die bij je niveau past in veel gevallen, dus komt helemaal goed! Leuk juist, dat je daar aan wilt beginnen.

Ja hoor, kan prima. Je bent zeker niet te oud, als dat je vrees is. Je zult zien, dat de leeftijdsvariatie, ook bij de beginners, groot is. Ben zelf onlangs weer begonnen met karate. Was 15 jaar geleden dat ik ermee gestopt was. Ben lang niet de oudste van de groep. Zelfde zal voor capoeira gelden.

die vecht_en_dans sport komt uit brasilie dat wist je denkik al,, maar tuurlijk kan dat nog, ik heb op tv mensen aan die sport zien doen van wel 35!

luister je bent nooit te oud om te beginnen met een MA en het is absoluut niet niet verstandig want alle vaardigheden en dingen die je moet kunnen voor deze MA leer je daar en mischien ben je zelfs wel een van de jongste daar want bij een aantal clubs moet je zelfs minimaal 14 of 18 zijn. Het is naturlijk handig om een beetje lenig te zijn maar ook dat leren ze je bij capoeira dus gewoon doen joh is echt leuk !!

Capoeira is eigenlijk, nou bijna dan, voor alle leeftijden zou ik zeggen, tis dat baby's nog geen controle hebben en de hele ouderen onder ons ook minder flexibel zijn. Ennuh...domme vragen bestaan niet ;-) Kijk hier maar eens. http://www.youtube.com/watch?v=Fh9TA6KEapU http://www.youtube.com/watch?v=3FtmM4iTALE Je bent nooit te oud of te jong om te beginnen hoor. Heel veel plezier! http://grupo.capoeirabrasil.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=6

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100