Weet Char echt niet vooraf naar wie ze heengaat?

Want dan vind ik het toch knap dat zelfs de "kandidaten"verbaasd zijn doordat ze dingen vertelt die ze echt niet kan opzoeken.Zo vertelde ze laatst dat iemand een koffiemok cadeau had gekregen van zijn zoon. Zoiets verzin je toch niet? En in de uitzending van gisteren kwam ze ook zonder teveel initialen bij de goede naam van de persoon.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alleen Char en de mensen om haar heen kunnen daar exact antwoord op geven. Ik geloof niet dat ze voor de tijd totaal geen informatie heeft gekregen. Een goed getraind persoon kan met voorkennis, mensenkennis en een goed zicht op lichaamstaal heel veel juiste antwoorden geven. De meeste communicatie bestaat niet uit woorden, maar uit non-verbale taal. Iemand die hier getraind in is kan hier zoveel uit halen en daar verder op in gaan. Het feit blijft dat sommige dingen i.d.d. onmogelijk zijn om te kunnen weten. Of ze heeft op voorhand informatie verkregen of ze heeft inderdaad gaven. Wat bij Char het geval is is moeilijk te oordelen enkel door te kijken naar een van haar shows. Daarvoor moet je haar hele werkwijze kunnen zien en kunnen volgen. Ik hoor regelmatig mensen over Char zeggen dat het niet zo moeilijk is om een naam te raden. Dat het niet zo moeilijk is als je allerlei letters op noemt en dan maar kijkt of je de goede kant op gaat. Dat veel Nederlandse namen veel van bepaalde letters hebben en dat je dan al gauw de naam gevormd hebt. Dan denk oke, als het zo makkelijk is, doe het dan eens even na. Zo makkelijk is het niet. Of ze de juiste letters aan voelt of het gewoon weg raad, het is en blijft knap werk. De meeste mensen die Char zullen bezoeken willen graag in haar gaven geloven, dus alles wat ook maar een beetje die kans op zal wijzen zal ze verbaasd doen staan, vergetend dat Char dit ook op andere manieren kan weten. Simpel weg omdat ze zo graag willen dat het waar is. Of Char nou echte gaven heeft of niet vind ik er wat minder toe doen. Sommigen vinden het bedrog en vinden niet dat je een ander dat aan mag doen. Daarentegen hoe je het ook wend of keert, ze helpt mensen. Uiteindelijk helpt ze mensen weer verder op weg.

Tja, ik geloof niet in Char. Ik denk dat het een combinatie is van mensenkennis en voorkennis. Toegevoegd na 1 minuut: Kijk ook eens bij de antwoorden die hier al gegeven zijn: http://www.goeievraag.nl/vraag/char-kijken-vraag-langer-gebruik.24677

Ik heb grote twijfels over deze vrouw. Het lijkt zo nep . Zo komt het over bij mij. Ze heeft mij nog nooit overtuigd van dat het echt is wat ze doet. Ik denk dat ik pas overtuigd ben als ik het zelf zou meemaken :) Ik denk altijd dat ze voor gesprekje gehad heeft ,maar dat zie je natuurlijk niet als kijker .

Om mee te doen aan dit soort programma’s moet je je aanmelden. Tijdens deze aanmelding stuurt men vaak een verhaaltje waarom me mee wil doen aan het programma voor het begin van de opnames wordt er uitgebreid gesproken met die mensen die meedoen. Uit deze informatie halen ze veel informatie die door Char weer gebruikt wordt

Ik weet uit ervaring dat je wel degelijk dingen over mensen kan weten zónder informatie of dat je ze kent. Het is daadwerkelijk mogelijk om dus informatie te krijgen via energie! Alleen al via een foto of voorwerp kun je informatie krijgen over diegene die op die foto staat of van wie het voorwerp is. Of dat nou Char is of een ander medium. Veel mensen twijfelen of dit écht is maar bijna iedereen die het ervaart, gelooft er in of weet het zelfs!

Geloof ik helemaal niets van. Volgens mij is ze van te voren prima geinformeerd over wie ze wel en niet gaat zien. Char heeft een enorm team van mensen om haar heen die van te voren door de zaal lopen om informatie te verzamelen. Die vorige show van haar ging ook echt nergens over, met al die letters die ze noemde. Bij vrouwen riep ze altijd gelijk de A en de M, natuurlijk in Katholiek Nederland heten heel veel vrouwen boven de 60 Maria. Nee hoor, die vrouw is nog faker dan de borsten van Rebecca Loos.

Ze is hartstikke nep, ze heeft mensen in het publiek zitten die seintjes geven.

Je kunt haar vergelijken met een illusionist die mensen kan doorzagen die naderhand toch nog leven. Het is knap wat char doet, maar uiteindelijk is het nep.

Char is al door verschillende mensen ontmaskerd. Er is ook een test waar mensen zoals Char en Derek Ogilvie hun gave kunnen bewijzen. Maar tot nu toe heeft nog niemand die test ooit gehaald. Over Char lees je bijv dat ze is ontmaskerd:

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100