Blijft een kind in de hemel altijd een kind?

Als een kind overlijdt en zij komt in de hemel, blijft het dan altijd een kind of wordt zij ook ouder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee een kind komt in de speelweide in het hiernamaals, daar wordt het opgevangen en daar groeit het op tot een volwassene... Jozef Rulof schrijft hierover... Het is een helderziende die contact heeft met gene zijde... De van origine Nederlander heeft 30 boeken op zijn naam staan die allemaal gaan over dit onderwerp, het hiernamaals... Als je er meer over wil weten dan raad ik je deze boeken te lezen, het is heel erg interessant en zo duidelijk geschreven... Kortom een echte aanrader...

Bronnen:
http://www.theageofchrist.com/

Hoe kan je bepalen dat er een hemel is ? Als het kind in jouw hemel komt, zal het echt niet ouder worden. Als dat het geval is en het is een moeder-ouder staat ze ook nog een bevalling te wachten!

Ik denk dat het een kind blijft. Het zal iedereen liefde geven en zal daardoor gekoesterd worden door iedereen. Een kleine ster aan de hemel.

Vaak als er over de hemel wordt gesproken, wordt gezegd dat de ziel het lichaam verlaat en naar de hemel gaat - of terug naar waar de ziel vandaan kwam, om op te gaan in het geheel. Zielen worden altijd voorgesteld als eeuwig. Zielen worden niet geboren en sterven niet. Ik denk dus dat als er zielen bestaan en er een hemel bestaat, leeftijd niet zo belangrijk is.

Er is geen hemel waar dode mensen naartoegaan, dit is een verzinsel. Niemand weet wat er gebeurt na de dood, en dat is maar goed ook.

Ik denk dat we allemaal leeftijdsonafhankelijk zijn want het enige wat er van ons over is, is energie en een hunkering om ergens bij te horen. Dit geeft de hemel zo'n enorme bevrediging en is het uliteme doel om te bereiken.

Kinderen blijven in de hemel de kinderen die ze op aarde waren, maar dan zonder zorgen en de eventuele pijn die ze hier hadden. Zij zijn daar vrij om te spelen en te genieten. Er wordt voor hen gezorgd door ouderen die hen al zijn voorgegaan of door de engelen.

Volgens CHAR wel, maar ik betwijfel dit toch echt! Dood is namelijk dood, tenzij je dat zelf graag anders ziet, maar dan kan je van een kind maken wat je maar wilt! (fantasie heet dat)

even over nagedacht of ik hier antwoord op ga geven,maar doe het toch:ik heb mijn zoontje verloren toen hij 2 maanden oud was en dat is 4 jaar geleden...nu ik paranormaal begaaft ben en mijn jongste dochtertje van 8 ook kan ik je dar goed antwoord op geven...een hemel is er niet echt gewoon een hiernamaals waar onze geest verder leeft met als ze zich laten zien in de gedaante zoals ze waren...mijn zoontje is een hele lange tijd(wel 2 jaar)baby gebleven in zijn gedaante omdat hij niet dood wou en graag als baby bij mij wou blijven...als ze het accepteren en verder gaan zeg maar makkelijk gezegt,worden ze wel ouder en is nu echt een kind van 4 jaar...heel apart maar ook fijn om te zien.dat is alleen bij kinderen en baby zo en niet met volwassenen...dus als je overlijd op je 40ste dan word je geen oma meer

Heb ik me ook vaak afgevraagd. Dit zijn dingen die je niet kunt bevatten, ook dat het hiernamaals eeuwig is, er zal geen einde aan zijn.

Ik weet niks van het bestaan van een hemel. Ik weet wel dat kinderen die komen te overlijden wel doorgroeien. Ze worden ouder tot ze het volwassen stadium bereiken. Hoe oud ze precies zullen worden weet ik niet, maar ik heb het vermoeden dat het vanaf dat punt jong-volwassenen blijven. Ouderen die overlijden blijven in dezelfde leeftijd als ze waren rond hun dood. Ik snap het waarom hierachter niet. Maar ik weet dat het zo is.

ze blijven eerst nog kind, vooral als ze nog erg aan de ouders hangen en andersom. ook blijven ze soms de imaginary friend van een kind dat het nodig heeft. Als de tijd daar is zijn ze weer de volwassen ziel die ze eigenlijk zijn, maar dat kan best lang duren (voor onze begrippen)

Volgens de RK kerk gaan kinderen (volgens de bijbel) naar de hel, via het voorgeborgte, tenzij ze zijn gedoopt. Kort geleden heeft de huidige Paus namens God de spelregels veranderdert en het voorgeborgte gesloten voor nieuwe aanmeldingen. Dat kon hij doen omdat God even niet thuis was. Ga er dus maar vanuit, dat dooie kinderen nergens meer komen, evenmin als dooie volwassenen. Er is geen ziel, hemel of hel.

Ja, onze kinderen worden ouder ....Ik ben er van overtuigd dat mijn overleden zoon met me meegroeit en wijsheid opdoet waar hij me in het dagelijkse leven mee steunt.. en als ik straks weer bij hem ben gaan we door waar we waren gebleven.. Zo hoort het ook.. anders zou een kind nooit bij de ouders worden weggehaald.. dat zou het overlijden zinloos zijn en als we dat gaan denken als ouders van overleden kinderen dan kunnen we er net zo goed meteen achteraan gaan want zouden we stapelgek worden..

Ik denk dat je geen leeftijd hebt in het hiernamaals. Want als je doodgaat blijft je lichaam op aarde, en je lichaam geeft eigenlijk aan hoe oud je bent.

Een kind wanneer het sterft is weer als volwassen geest in de hemel In het duizendjarig rijk krijgt hij alsnog de gelegenheid om als lichaam en geest op teb groeien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100