De zoveelste vraag over vermoeidheid, hoelang duurt het nog? Zou een steen me kunnen helpen? Wat kan ik er verder nog aan doen?

Ik heb in aug 2010 een kopstaart botsing meegemaakt, door iemand die bij mij met 80km p/u achterop kwam terwijl ik stilstond. Sindsdien ben ik mezelf niet meer, nek en rugpijn en kan mijn werk niet meer uitoefenen. Ik was net een half jaar gediplomeerd bejaardenverzorgster. Ik doe nu een maand vrijwilligerswerk, maar ik ga bijna dood van vermoeidheid. Leuke dingen doen kan ik haast niet, want ik hou het niet vol. Door de weeks ga ik op tijd naar bed (voor 10-en) en de ene keer slaap ik 9 uur, de andere keer 8, dan weer een keertje om bij te slapen 10 uur.
Ik blijf in beweging overdag, huishouden en ik heb een hond. Ook ben ik bezig sinds 3kwart jaar om mezelf om te scholen, naar maatschappelijk werkster. Ik loop nu zelf bij de psycholoog, fysio en probeer zoveel mogelijk om er weer bovenop te komen. Maar het is zo moeilijk om tegen die vermoeidheid te vechten.

Ik voel me echt een dooie mus van 86. Voor het ongeluk was ik ook wel eens moe, maar dan wist ik dat het kwam omdat ik teveel met vrienden ben wezen stappen oid. En nu...? Ik weet het niet meer.

Weet jij het antwoord?

/2500