Wat zijn de verschillen tussen Hsp,Kristal en İndigo kinderen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb er dit over gevonden: Indigo kinderen = Worden ook wel nieuwetijdskinderen, kristallijne kinderen, paranormale kinderen of kinderen van Oz genoemd. Zielen van een hogere frequentie dan tot voor kort normaal was op deze planeet. Ze hebben minder last van de Sluier en brengen makkelijk hogere wijsheid binnen. Ook zijn ze zich mentaal en emotioneel bewust dat alles Eén is. Alleen al door hun aanwezigheid verhogen ze de frequentie van het collectief bewustzijn van de mens. Toegevoegd na 1 minuut: Hsp zou een eigenschap van alle indigo kinderen kunnen zijn.

Net wat je gelooft. De verschillen zijn niet aan te geven omdat de termen niet duidelijk zijn. Iedereen lijkt er wat anders onder te verstaan en als je er heel veel over leest dan zal je duidelijk worden..... dat het je niet duidelijk wordt. Indigokinderen is een new-age-concept ontwikkeld door Nancy Anne Tappe. Ze beschrijft hierbij kinderen die bijzondere kenmerken of bekwaamheden zouden bezitten. Critici geven aan dat het indigo-fenomeen ontstaat doordat ouders willen geloven dat hun kinderen bijzonder zijn, eerder dan de medische diagnose te aanvaarden dat ze een aandoening hebben. Over kristalkinderen kan ik alleen maar zweverige onzinwebsites vinden die het hebben over: http://www.nieuwetijdskind.com/eigenschappen-van-een-kristalkind/ Hier vind je Indigo eigenschappen en kristalkind eigenschappen naast elkaar http://www.nieuwetijdskind.com/tag/kristalkind-test/ Hsp = High Sensitive Person. Hiermee wordt hooggevoeligheid bedoeld. HSP is een term uit de psychologie die in 1996 werd geïntroduceerd door de Amerikaanse psychologe dr. Elaine N. Aron en staat voor (Engels): highly sensitive person, oftewel 'zeer gevoelig persoon'. In het Nederlands wordt highly sensitive person vertaald als 'hoogsensitief persoon' of 'hooggevoelig persoon'. Bijna alle mensen zijn op sommige aspecten hooggevoelig, maar deze term heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen en is in de mode geraakt Net als Nieuwetijdskinderen. New-age kinderen etc. Allemaal mensen die iets bijzonders zouden hebben. Daarmee vergetend dat ieder mens een individu is en dus iets bijzonders heeft. Als we alle HSP, Kristal- Indigo-, NieuweTijd- en New-Age kinderen bijlekaar optellen dan komen we tot zowat iedereen.

Slechts de benamingen. De overeenkomst is, dat ze geen van 3en bestaan.

Het zijn allemaal namen voor een groep erg gevoelige kinderen. Ze zijn zonder uitzondering erg sensitief. Dat is een onderdeel van hun karakter en wordt doorgegeven door de genen van een van de ouders ( voorouders) Soms van allebei de ouders, maar dat komt niet zo veel voor. Nieuwetijds kinderen ,hoor je tegenwoordig wat meer, maar wordt het zelfde mee bedoeld. De kinderen leven vaak in hun eigen wereldje, zijn vaak dromerig en teruggetrokken. Hebben meestal heldere, meest licht blauwe ogen, die je heel doordringend kunnen aankijken. Dromen vaak heftig en hebben vaak nachtmerries. Zijn allemaal zeer creatief en houden van de natuur. De maatschappij en de wetenschap heeft erg veel moeite dit verschijnsel te erkennen.

Ik denk dat of het nou waar is of niet. Je er niet heel veel mee opschiet om ergens een naam op te plakken. Sommige mensen zijn wat gevoeliger en wat spiritueler. En als er iets zou gebeuren merken we dat vanzelf. Je kan eindeloos erover lezen maar je wordt er inderdaad nog niet veel wijzer van. Het is een beetje een trend geworden maar dat betekent niet dat het allemaal onzin is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100