Zijn er in Nederland en/of België verenigingen van mensen die geloven ontvoerd te zijn geweest door niet-menselijke levensvormen?

Ik las ooit een artikel in Humo (Belgisch weekblad) waarin Belgische mensen aan het woord kwamen die geloofden te zijn ontvoerd door buitenaardse levensvormen. Ik zou graag in contact komen met zulke mensen. Vandaar de vraag of er verenigingen bestaan van zulke mensen, in Nederland of België, of eventueel daarbuiten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor die zijn er zeker. Toeval wil dat ik onlangs in contact kwam met 'Close Encounter' verhalen via een Australische site. zie link 1 Via de andere links kan je extra informatie verwerven. Je kan ook het Belgisch weekblad Humo aanschrijven en vragen naar een kopij van dat artikel: redactie@humo.be Niet iedereen maakt zich bekend onder de eigen naam omdat velen bang zijn om hier op Aarde achter slot en grendel geplaatst te worden. Voor mij hoeven ze niet bang te zijn, ik geloof hen en ik begrijp hen ;-) Anyway... Have Fun Anyway!

Bronnen:
http://buitenaardsleven.webs.com/ontvoerin...
http://www.acern.com.au/
http://www.kronosworld.nl/Ontvoering.htm
http://www.ufowijzer.nl/Ontvoeringen.html
http://www.wereldgeheimen.nl/wg/index.php?...

Je boft, het is bijna Wereld UFO dag, 2 juli is het zover. Wat er gaat gebeuren is nog erg vaag, maar dat hoort natuurlijk wel bij ufo's. Of je ook mee kan weet ik niet. Maar misschien kan Niburu in Soest je verder helpen, die kennen misschien mensen al eens meegeweest zijn.

Bronnen:
http://www.niburu.nl/ufo/buitenaardsen-ver...

Nee. Hoe het komt weet ik niet, maar ze brengen nooit Nederlanders terug. Ik denk dat we te krenterig zijn om het gevraagde losgeld te betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100