Hoe kom ik van de vlooien in mijn huis af?

Ik ben verhuisd met mijn 2 katten De vorige eigenaar had een kat én vlooien Heb mijn katten behandeld met pipetjes in hun nek Stofzuig elke dag Met het vlooienkammetje vind ik zelden een vlo maar mijn katten worden helemaal gek als ze gestoken worden dus ze zitten er wel! Hoe kom ik er helemaal vanaf want ik word er gek van en mijn katten ook!

Weet jij het antwoord?

/2500

Spay

Ik weet niet welk merk je gebruikt hebt, Frontline is het beste tegen vlooien! Heb mijn katten daar vorige keer ook mee behandelt en dat werkt echt goed, was er snel vanaf.

hallo, het klikt misschien een beetje gek maar je moet in elk hoekje van je huis zout strooien. voor je dat doet moeten uw 2 katten een flink bad nemen.

Als je echt een vlooienplaag hebt helpt het niet om alleen de katten te behandelen. Dan zul je ook het huis moeten behandelen, of althans de kamers waar de katen komen. Er kunnen overal eitjes van de vlooien liggen die gewoon uitkomen en dan is de cirkel weer rond. Kijk uit met de spray, want vaak moet je alles afsluiten voor je gaat sprayen, je neus en mond bedekken en de katten 24 uur niet in dat behandelde vertrek laten. Lees goed de gebruiksaanwijzing. Verder je katten behandelen met ampullen tegen vlooien. En veel kammen met een vlooienkam. De vlooien die je te pakken krijgt met de kam, verdrink je in een glas water met zeepsop, ze zakken dan gelijk naar de bodem. Nog een tip, doe de leeg geknepen ampul in de stofzuigerzak, want daar zitten ook eitjes van de vlooien in. Veel stofzuigen, de stofzuigerzak vaak vervangen en een engelengeduld hebben, dan komt alles goed.

Bronnen:
http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&c...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100